HAOS NA NASTUPU TEODORE DŽEHVEROVIĆ Momak skočio na binu, obezbeđenje poletelo, ona zaurlala iz petnih žila (VIDEO)
Printscreen

Na nastupu Teodore Džehverović došlo je do incidenta kada se jedan mladić popeo na binu i uplašio pevačica, a moralo je da reaguje i obezbeđenje, međutim, krajnji epilog incidenta sve je iznenadio.

Naime, na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem se vidi kako nepoznati mladić uleće na binu i prilazi Teodori, a obezbeđenje, koje je bilo zaduženo za bezbednost Džehverovićeve, odmah je reagovalo, pa je skočilo na njega i počelo da ga vuče.

 

 

Pevačica se u prvi mah uplašila, ali je i stala na stranu dečka, koji je želeo da se slika njom što se na kraju i desilo, a ovo je naišlo na opšte oduševljenje svih prisutnih.

- Ljudi, pa stanite. Stani, stani. Ako se neko popne sve je okej. Ne morate ovako na silu. Nije lepo, nemojte to da radite. Momak, uplašio si me, ali nema potrebe za tim. Hvala vam momci - rekla je Teodora, koja je na kraju zagrlila dečka i slikala se sa njim, dok je publika vrištala i aplaudirala.

MLAĐI OD MENE IZGLEDAJU KAO MOJ DEDA Hit izjava poznatog pevača nasmejala sve prisutne, otkrio tajnu i šta ga pokreće u ovim vremenima

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading