MLAĐI OD MENE IZGLEDAJU KAO MOJ DEDA Hit izjava poznatog pevača nasmejala sve prisutne, otkrio tajnu i šta ga pokreće u ovim vremenima
Foto: privatna arhiva

U toku je tradicionalna beogradska manifestacija, devetnaesti "Beer Fest", koji će trajati do nedelje, 21. avgusta, a festival je okupio brojne poznate ličnosti među kojima je i Masimo Savić.

Naime, pre izlaska na binu Masimo Savić se obratio sedmoj sili i rekao da je veliki pivopija, te otkrio svoju životnu devizu.

- Za mene je set lista kao pisanje scenarija za film. Morate imati svoj scenario, put zaplet i rasplet. Volim ovakve koncerte. Pijem pivo, ja sam pivopija pre svega. Volim i vina, imam omiljeno, to je srednje skupa kategorija, ali sam prvenstveno sam pivopija, pijem ono obično radničko pivo. Ja nisam neki ljubitelj narodnjaka, tako da je ovo moj ambijent - započinje on i dodaje:

MLAĐI OD MENE IZGLEDAJU KAO MOJ DEDA Hit izjava poznatog pevača nasmejala sve prisutne, otkrio tajnu i šta ga pokreće u ovim vremenima

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Ja sam i dalje u tinejdžerskom periodu i dalje idem na ovakve koncerte, to je to samo vreme prolazi. Nastojao sam se sačuvati. Ako je život slalom, pa imate one zastavice, koje prolazite, ja ni na jednoj nisam ostavio na jednoj jetru, na drugoj slezinu, ovde pluća.... Nekako sam stigao dole, a da se nisam naročito oštetio. Bio sam nedavno kod lekara i oni su bili začuđeni mojim zdravstvenim stanjem, što je jedna lepa vest - ističe Masimo.

- Ključ u životu je napredak. Ima ljudi koji su ostali u osamdesetima i mentalno i kako hoćete. Znam sresti ljude koji imaju 10 godina manje od mene, a izgledaju kao moj deda. Tajna je u učenju, jer ako je čaša puna nemaš je sa čim napuniti. Moraš upozoravati sebe da si mali i da moraš naučiti nešto novo - rekao je Masimo za Blic.

ODREKLI SU SE SVEGA DA BI ON USPEO Evo kako Aca Sofronijević vraća svojim roditeljima

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading