OVO SU SVI NEPRIJATELJI JOVANE JEREMIĆ Svađa sa ovom zvezdom izazvala je opšti haos, a prema ovom muškarcu je bila brutalna
Printscreen

Jovana Jeremić poznata je kao jedna od retkih na javnoj sceni koja nema dlake na jeziku, zbog čega je često ulazila u konflikte sa koleginicama sa estrade.

Pročitajte još: Svi smo je znali kao PEVAČICU: Ivana se udala za OSNIVAČA Gugla, deci dala ČUDNA imena, a zbog njenog zanimanja ceo HOLIVUD je juri!

Lista se, po svemu sudeći svaki dan širi, a poslednji u nizu je sukob sa Majom Marinković, zbog koje je navodno voditeljka dobijala i jezive pretnje.

Alo

 

Maja Marinković

Sve je počelo kada je Jovana nazvala Maju "nemoralnom osobom", te da je "pala u njenim očima", kao i da su žene "ljubavnice zbog para, automobila i frustracije", a sve zbog toga što je starleta najboljoj drugarici Aleksandri Subotić otela muža Pecu Raspopovića.

Nakon toga su usledile pretnje voditeljki od strane nepoznate osobe, koja joj je poručila da više ne spominje Maju. Jovana je slučaj prijavila policiji.

Printscreen

 

Tamara Đurić

Sa ovom starletom, Jovana je imala problem nekoliko puta. Najpre kada je Tamara gostovala u "Jutarnjem programu" kod nje, gde je pričala o estetskom hirurgu koji joj je upropastio nos. Drugi put su u sukob ušle tokom afere sa Majom Marinković. Navodno, muškarac koji joj je pretio, rekao je da je broj njenog telefona dobio od Tamare Đurić. Jovana je tada poručila da će da se obračuna sa starletama, nakon čega joj je Đurićeva poručila da će je tužiti.

Foto: Facebook

 

Uroš Ćertić

Rat Jovane i kaskadera trajao je nedeljama, a sve je počelo kada su se povele priče da je Uroš navodno bio u vezi s voditeljkom Marijom Veljković i da je ona varala supruga. Jeremićeva je tada rekla kako su sve žene koje varaju svoje partnere k***e, na šta je Uroš skočio da brani svoju prijateljicu.

Printsc Pink

 

Tanja Savić

Jovana Jeremić i Tanja Savić su imale žestok sukob pre nekoliko meseci, kada je pevačica zbog voditeljke napustila emisiju "Amidži šou" koja je išla uživo.

Pevačica je u jednom trenutku samo ustala i rekla "Idem u WC", otišla je i nije se vratila u studio. To je bilo nakon što je Jovana otkrila da je Savićeva u vezi sa Draškom Stanivukovićem, piše Telegraf.

MARINA FURA STAJLING OD 5.000 EVRA! Alo! paparaco uslikao je pevačicu na aerodromu

Komentari (0)

Loading