BILA SAM UPLAŠENA Ivana Pavković broji sitno do porođaja: Obuzele su me neke emocije
Foto: Printscreen/instagram

Par iz “Zvezda Granda”, Ivana Pavković i Petar Mitić će za mesec dana dobiti blizance. Oni su odlučili polako da krenu sa kupovinom potrebnih stvari te su u toj kupovini stali pred naše kamere i otkrili kako se osećaju i da li uzbuđenje raste svakim danom.

- Odlično, lagano se spremamo. Brojimo sitno, još uvek sam osmi mesec, ali generalno kada su dvoje u pitanju, bar tako kažu, da je kao deveti. U pripremama smo i privodimo ih kraju - kaže Ivana na početku razgovora te je uporedila ovu trudnoću sa prethodnom:

BILA SAM UPLAŠENA Ivana Pavković broji sitno do porođaja: Obuzele su me neke emocije

Foto: Printscreen/instagram

 

- Iskreno verovali ili ne, u prvoj trudnoći sam se dosta bila ugojila, sada baš fino podnosim i brzo je nekako prošlo. Imali smo dosta nekih privatnih obaveza, nekih slavlja, išli malo kod Petrovih malo kod mojih. Još malo i već je kraj - iskrena je Pavkovićeva koja nije zahtevna trudnica što je potvrdio i njen suprug.

- Nije naporna, čak je i vredna, vrednija od mene. Kući je sa majstorima spremaju se sobe za klince. Da se ne vidi ovaj stomačić, ja bih rekao da nije trudna - ističe Petar, a zatim par otkriva i da su imena odabrana:

- Odabrali smo imena, tačnije naš sinčić. On je presudio, njega smo uključili otpočetka u sve. Presekli smo imena, al reći ćemo ih kada se budu rodili.

BILA SAM UPLAŠENA Ivana Pavković broji sitno do porođaja: Obuzele su me neke emocije

Foto: Printscreen/instagram

 

Ivanin i Petrov sin, Vujadin ne može da dočeka dolazak braće na svet.

- Jeste, sin je najuzbuđeniji. Naravno, prvo dete ume da bude ljubomorno, vodimo računa o tome. On nikada nije bio ljubomoran, generalno je jako dobar i jako se raduje - ponosno kaže Ivana te otkriva da su svi već spremni, pogotovo bake i deke, ali i šta brine nju i Petra sa dolaskom bebe:

- Mene brine samo to spavanje(smeh) - kazao je Petar kroz smeh, a Ivana se nadovezala:

Ja kada sam se prvi put porodila, bila sam i mlađa i moram da priznam jako uplašena kad sam došla kući, vremenom sam se opustila. Sad nekako sam drugačije pristupila tome i jako sam srećna. Jedva čekam da stignu na svet. Bila sam pre neki dan na kontroli obojica imaju po 2000 kile, tako da je sve okej. Termin je za manje od mesec dana,trebalo bi septembar ali pošto su blizanci već za 2-3 nedelje pripremamo - priča Pavkovićeva.

BILA SAM UPLAŠENA Ivana Pavković broji sitno do porođaja: Obuzele su me neke emocije

Foto: Printscreen/instagram

 

Petar se zatim osvrnuo kako je reagovao kada mu je Ivana saopštila da čekaku blizance.

- Da, bili smo u šoku sigurno 2-3 dana. Neki kažu da je nasledno, ali mi kada smo čačkali i ispitivali familiju isprva niko nije imao, ali smo posle našli babu neku njenu. Bilo je tako što je ona sama išla na kontrolu zbog korone. Ja spavao, ona me budi i kaže: “Imaćemo bebe” a ja gledam i kažem:”Pa ko je još trudan?”, kaže: ”Samo ja” - priča on, a Ivana dodaje:

- Mene su obuzele neke emocije, strah...Bukvalno sam u jednom trenutku i plakala i smejala se. Bila sam u nekom pozitivnom šoku. Ja sam bila sigurna da su dečaci, a Petar je priželjkivao da će makar jedno biti devojčica. Izgleda nam je suđeno, sa njegove strane su svi muški - kroz smeh govori, dok je Mitić priznao da kada su dobili prvog sina nije znao mnogo oko dece:

BILA SAM UPLAŠENA Ivana Pavković broji sitno do porođaja: Obuzele su me neke emocije

Instagram

 

- Ja iskreno nisam pojma imao sa decom, to je po meni ženski deo posla ali se ispostavilo da je i muški pogotovo kada je bilo to kupanje. I sam sam bio iznenađen kako sam se našao, u sve sam bio uključen.

Na pitanje sa kakvim poteškoćama su se našli pri odrastanju sina Vujadina, odgovaraju:

- Karakter se leči ili ta neka tvrdoglavost. Dobro je kad dete ima nešto, on je dobar, više smo imali problema kada je bio beba. Skoro smo pričali o tome kakav je bio. Naporan je bio, teška beba. Teško se uspavljivao, te stvari na početku pogotovo mi svi kada smo se privikavali sa njim na novonastalu situaciju. Generalno, hako je hiperaktivan i ima svoj neki stav i meni se to sviđa - iskreno kažu roditelji malog Vujadina.

Period iza nas obeležili su brojni razvodi i raskidi koji su se desili na estradi te je ovaj par to i izprokomentarisao:

- Meni je stvarno žao kad to čujem. Nekako sam stil i način života promenio. Nekada je razvod bio sramota. Nekada se mnogo više ispaštalo, trpelo, nebitno da li je žena ili muškarac. Činilo se sve da se brakovi sačuvaju, pričam za generacije naših roditelja. Danas je to postao trend, brak je kao veza. Mi se držimo da je brak svetinja, jednostavno moraš da se boriš - priča Mitić, a onda otkrio da supruzi ništa nije uzeo za godišnjicu braka:

- Bila nam je godišnjica braka pre neki dan, 6 godina braka. Surovo sam iskren, nisam joj ništa uzeo za godišnjicu. Ma katastrofa, ali imam opravdan razlog, a to je da je haos, jurimo svašta nešto, moramo sada da uzmemo i veći auto. Ne znamo gde nam je glava, pritom radim jer je sezona. Nismo imali vremena ove godine da budemo romantični -zaključuje Petar.

Par se osvrnuo i na finansijske poteškoće koje su zadesile sve pevače usled pandemije koronavirusa.

- Volimo da trošimo, ali umemo i da uštedimo isto tako. Štek ko štek, eto bila je ta situacija sa koronom, dugo nismo radili pa se to malo načelo - rekli su nam oni.

BILA SAM UPLAŠENA Ivana Pavković broji sitno do porođaja: Obuzele su me neke emocije

Printscreen

 

Na pitanje da li je ljubomora ponekad prisutna, par odgovara:

- Glupo je reći da nisam, ali jako dobro razumemo posao kojim se bavimo. Sve je nekako umereno, misli da je to neki dokaz i što kaže Petar da je to nekako normalno. Ali da prelazi u neke velike svađe, ne. Kroz vreme,naravno stekli smo poverenje i bavimo se istim poslom što je velika prednost. Imamo razumevanja, bude raznih situacija - zaključuju. Da su žene emotivnije tokom trudnoće opšte je poznato, ali izgleda nije tako kada je i atraktivna pevačica u pitanju.

- Ja sam generalno emotivna osoba, ali umem to da prikrijem pa sama sa sobom da se isplačem. A sada, nisam imala kada da budem emotivna jer je trudnoća proletela - priča Ivana,a zatim se Petar našalio na ženin račun:

- Bude tu neka suzica kad vidi nešto tužno, kad je palo neko pomirenje u “Zadruzi” - kroz smeh kaže pevač dok Pavkovićeva otkriva zbog čega je zaista pustila suzu pre nekoliko dana:

- Ne, nego pratim neke dečije stranice nešto oko sina, sve je bilo oko njega, sad čekamo još dvoje pa kako ćemo da se uklopimo, tu me neka emocija obuzela. Isplakala sam se nakon dužeg vremena, svima je potrebno da se isprazne na neki način- završava Ivana Pavković za Blic.

ODUŠEVILA JE SVE Pevačica pokazala kako izgleda u osmom mesecu trudnoće, nosi blizance i izgleda nestvarno (FOTO)

BONUS VIDEO:

FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ / RINGIER
Ivana Pavković i Pet

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Pavkovićka

28.07.2022 16:31

Čestitam svi sreću vam želim divni mladi ljudi