KRISTIJAN GOLUBOVIĆ OTKRIO SVE O KRISTININOJ TRUDNOĆI Izašao iz rijalitija i otkrio dugo skrivane detalje 22:00 Vip 0
"VREME JE ZA BLIZANCE!" Mirka Vasiljević ne skida osmeh sa lica, progovorila o petoj trudnoći! 19:30 Vip 0
MILICA MANDIĆ U POODMAKLOJ TRUDNOĆI Oduševila izgledom u uskoj haljini, trudnički stomak u prvom planu 07:40 Vip 0
"DOKTORKA KAŽE DA JE DEČAK" Jelena Golubović otkrila sve o trudnoći, sin će joj se zvati kao i suprug! 23:10 Vip 0
''SAMO DA JE ŽIVO I ZDRAVO'' Jasmina Ahmić sumnja da je Aneli trudna, njeno oglašavanje odjeknulo 14:40 Vip 0
LEKARI SU JOJ PREDLOŽILI ABORTUS KAD SU VIDELI BEBU Sara je rekla ''NE'', a ono što se kasnije desilo rasplakalo ceo svet! (FOTO) 18:25 Razonoda 0
PORODILA SE POZNATA PEVAČICA Krila da je u drugom stanju, a sada fotografijom iz porodilišta iznenadila sve 18:30 Vip 0
VODITELJKE PRIZNALA ZAŠTO JE KRILA PARTNERA! Otkrila bolan detalj iz svog života, ćutala je godinama, a sve se desilo u trudnoći 06:30 Vip 0
"ZATRUDNELA SAM SA DRUGIM, A ON JE PAO SA STOLICE" Šokantna ispovest naše pevačice: "Bila sam tužna, voljenom čoveku nisam mogla da rodim sina" 13:40 Vip 0
UMESTO RADOSTI ZBOG POROĐAJA, MLADA ŽENA JE OČAJNA "Roditelji mi uništavaju sreću, ovo što mi rade je užas" 09:56
POROĐAJ KOJI JE ŠOKIRAO REGION Sonja (57) iz Crne Gore rodila ćerku, mnogi je osuđuju, a ona ima da poruči samo jedno! 22:00 Razonoda 0
ANELI AHMIĆ IPAK TRUDNA?! Doživela nervni slom, čupa kosu sa glave, mislila je da kamere ne snimaju, a sve se čulo (VIDEO) 09:35 Vip 0
SONJA JE U 57. GODINI RODILA DEVOJČICU Više od dve decenije nije odustajala: "Plakali smo od sreće" (FOTO) 13:52 Vesti 0
''PLODNA SI KAO SREMAČKA NJIVA'' Milan Milošević ponovo viralan zbog izjave, saznao za trudnoću pevačice pa opleo (VIDEO) 13:29 Vip 1
"BRENA I FILIP VRŠE PRITISAK NA ALEKSANDRU" Prijovićka pred porođaj u nezavidnoj situaciji, pojavile se šok tvrdnje! 09:30 Vip 0
NIJE SAMO RIJANA TRUDNA Manekenka čije ime zna cela Srbija objavila radosnu vest, jedna slika je otkrila sve 13:00
NEĆU U ROV S ĐAVOLOM I S ONIMA KOJI MRZE SRBIJU: Branko Babić U RINGU sasvim otvoreno o svemu 20:00 Vesti 0
Jovanović: Korišćenjem kvalifikovanog elektronskog potpisa u klaudu eUprave do efikasnije usluge u Banca Intesa (FOTO) 12:29 BIZ 0
"NE DAM ŽENI DA IDE SA DRUGOVIMA" Sajfer ponosno šokira stavovima, palo priznanje: ''Bio sam ženskaroš, ali sam muško pa...'' (VIDEO) 20:15 Vip 1
''KAJEM SE ŠTO SAM ODBILA ULOGU U IGRI SUDBINE'' Zorana Mićanović šokirala saznanjem, pa spomenula oca: ''Dve operacije kičme i infarkt'' 20:03 Vip 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
IMAMO DOKAZE O KRAĐI IZBORA U KOSJERIĆU Vučić: Videćete kako su dobili veliki broj glasova, i na kojim mestima 11:07 Vesti 37
SROZAVANJE INTELIGENCIJE KOD NAVODNIH INTELEKTUALACA: Predaje na fakultetu a tvrdi da su plenumi za sve u pravu! 13:24 Vesti 0
MUŠKARCI ROĐENI U OVOM ZNAKU SU NAJBOLJI OČEVI Posvećeni su i privrženi deci, stvoreni su za očinstvo 11:53