"MOJA REAKCIJA JE BILA OČIGLEDNA" Tea Tairović se zgrozila na koleginu izjavu, otkrila šta stvarno misli o njegovom šokantnom potezu! 16:45 Vip 5
"POSLE OVOGA RAZVOD, SIGURNO!" Pevač zbog izjave na meti osude naroda, Tea Tairović nije mogla da sakrije šok! (VIDEO) 17:45 Vip 0
"U MOJIM OČIMA JE ISPAO KAVALJER" Ivana Pavković brutalno o izjavi svog supruga i da li su razgovarali kada su stigli kući! 17:00 Vip 2
"PREVARIO BIH JE, ONA MENE VIŠE VOLI NEGO JA NJU" Pevač je godinama u braku, svi su mislili da je idealan, a sada je u emisiji šokirao priznanjem 12:20 Vip 0
''KOMŠIJE MOJE, VOLIM VAS DOŽIVOTNO'' Andreana Čekić javno priznala: ''Njihov sin uvek kad uđem u lift...'' (VIDEO) 09:30 Vip 0
''BOLNA MI JE TO TEMA'' Petar Mitić priželjkuje ćerku, a Ivani posle tri sina nije svejedno: ''Imamo dadilju koju volimo kao da nam je rod'' (VIDEO) 21:00 Vip 0
''NIJE GOSPODSKI, DA LETI BAKŠIŠ SVUDA'' Ivana Pavković i Petar Mitić o razlozima diskografske pauze: ''Nisu ispali fer, čekali smo zaista dugo'' (VIDEO) 20:00 Vip 0
PORODIČNA KRUNA KARIJERE: Ivana Pavković i Petar Mitić u duetu ''Doživotno'', otkrili najintimniji trenutak spota: ''Plakali smo'' (VIDEO) 14:20 Vip 0
"MAZILI SMO SE U KREVETU, A ONA MI JE REKLA DA SE RAZVODIMO" Važe za idealan par, a pevač otkrio detalje drame u braku sa koleginicom 07:20 Vip 0
FOLKERKA POKAZALA BLIZANCE! Sa kolegom je dobila tri sina, a sad se pohvalila kako brine o njima (FOTO) 07:40 Vip 0
PEVAČICA OTKRILA SVE O RAZVODU Koleginica joj saopštila da je muž vara, doživela šok: "I dalje se izvinjava" 08:35 Vip 0
"MAZILI SMO SE U KREVETU, A ONA MI JE REKLA DA SE RAZVODIMO" Važe za idealan par, a pevač otkrio detalje drame u braku sa poznatom koleginicom 06:30 Vip 1
UMRLA BIVŠA DEVOJKA NAŠEG PEVAČA! Odjednom se srušila na njegovom nastupu, on nije mogao da dođe sebi 07:20 Vip 0
PEVAČICA OTKRILA SVE O RAZVODU Koleginica joj saopštila da je muž vara, doživela šok: "I dalje se izvinjava" 10:50 Vip 0
"MAZILI SMO SE U KREVETU, A ONA MI JE REKLA DA SE RAZVODIMO" Važe za idealan par, a pevač otkrio detalje drame u braku sa poznatom koleginicom 12:40 Vip 0
UMRLA BIVŠA DEVOJKA NAŠEG PEVAČA NA NJEGOVOM NASTUPU! Odjednom se srušila, on nije mogao da dođe sebi 18:40 Vip 0
"U KREVETU SA MUŽEM SAZNALA DA SE RAZVODI" Petar Mitić i Ivana Pavković progovorili o razvodu! 15:50 Vip 0
PEVAČICA OTKRILA SVE O RAZVODU Koleginica joj saopštila da je muž vara, doživela šok: "Bila je usamljena..." 13:45 Vip 0
UMRLA BIVŠA DEVOJKA NAŠEG PEVAČA Odjednom se srušila na njegovom nastupu, on nije mogao da dođe sebi 14:00 Vip 0
"MAZILI SMO SE U KREVETU, A ONA MI JE REKLA DA SE RAZVODIMO" Važe za idealan par, a pevač otkrio detalje drame u braku sa poznatom koleginicom 22:00 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"SAMO 2 POTEZA SU DOVOLJNA DA SE ZAUSTAVI PUTIN" Bivši direktor CIA koji je vodio američku vojsku u DVA RATA tvrdi da ovakav KRAH sledi Rusiji u 2026. 06:30 Vesti 0
HOROSKOP ZA PETAK, 5. DECEMBAR Ovnu se klima veza, Devici dobitak iz igara na sreću, Škorpiji bolovi u grlu 05:00 Razonoda 0