LJUT SAM NA NJEGA Tonči Huljić iskreno o odnosu zeta i ćerke: Ta veza se završila brzim brakom i detetom
Alo

Pevač Petar Grašo i ćerka mužičara Tončija HuljićaHana Huljić nedavno su se zavetovali na večnu ljubav, a par uskoro očekuje i prinovu. Njihova porodica će kroz dve nedelje postati brojnija za jednu devojčicu. 

Tonči s nestrpljenjem očekuje rođenje unuke i ne krije da mu ovolika medijska pompa ne odgovara. 

Printscreen

 

- Eto ta veza koja je završila brzim brakom i detetom između Petra i moje ćerke, svakodnevno smo bombardovani, ali nismo pričali o tome, mi živimo normalno, pritisak je svaki dan čitati, nije izlazila napolje jer joj je bilo smešno da trče svi za njom - rekao je za RTL Exkluziv.

Huljić je napravio parodiju apropo njihove porodične situacije, te je slikovito prikazao kako on i zet funkcionišu, govoreći da je pomalo ljut na njega zbog pretrpanog rasporeda.

Pročitajte još: Bio je glavni NEGATIVAC u filmu Titanik: Pogledajte kako danas izgleda čuveni MILIJARDER, promenio je lični opis

Foto: Alo/ilustracija

 

- Imam vrlo stabilnu suprugu koja će biti tu, Petar je bukvalno svakodnevno na nastupima tako da se malo ljutim jer nema potrebe toliko da radi, pa sam i tu situaciju odradio u ovom spotu, da igra pred salom radosti - rekao je Huljić i otkrio u kakvim je odnosima sa zetom Grašom:

- Ja sam čovek koji voli da se zeza i odnos mene i Graša je takav jer 26 godina se poznajemo, mi smo svi familija, imamo specifičan humor - ispričao je.

BIVŠI MUŽ GOCE TRŽAN HOSPITALIZOVAN Ivan Marinković hitno operisan, niko se nije nadao da je stanje toliko ozbiljno

Komentari (0)

Loading