HANA NE DA GRAŠU NI DA PRIĐE BIVŠOJ! Isplivali svi detalji, otkriveno šta je Huljićeva uradila kako bi osujetila susret Petra i Danijela
Foto: Printscreen/instagram

Susret Petra Graša i Danijele Martinović, koji su svoju preko dve decenije dugu romansu okončali pre oko godinu dana, od tada se nije desio. Ipak, dve velike hrvatske zvezde mogle su se sresti na proslavi jednog hrvatskog magazina.

Naime, Petar Grašo trebalo je na pomenutoj proslavi da primi nagradu za pevača godine, te je njegov dolazak bio i najavljen. Na istu proslavu pozvana je i Danijela Martinović. Ipak, susret nekadašnjih ljubavnika osujećen je.

HANA NE DA GRAŠU NI DA PRIĐE BIVŠOJ! Isplivali svi detalji, otkriveno šta je Huljićeva uradila kako bi osujetila susret Petra i Danijela

Foto: Alo/printscreen

 

Petar Grašo je tokom dana proveo vreme sa svojom suprugom Hanom Huljić i članovima njene porodice. Huljići i Grašo bili su gosti na jednom događaju u Hrvatskoj, a te večeri suprug trudne Hane Huljić imao je zakazan još jedan događaj, na kome se ipak nije pojavio.

I dok je Danijela Martinović blistala u žutoj toaleti i zapalila scenu na pomenutoj proslavi, stolica Petra Graša ostala je prazna, a nagrada neuručena.

Da li je Hana želela da muža zadrži pored sebe, uplašena od susreta bivših ljubavnika, ili su po sredi bili neki drugi razlozi, Petar javnosti još nije otkrio.

NISAM NIČIJA SUPARNICA Oglasila se bivša devojka Eleninog dečka, poznata voditeljka javno otkrila u kakvim je odnosa sa pevačicom i reperom

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading