TONČI HULJIĆ SE HITNO OGLASIO ZBOG SKANDALOZNE ZABRANE Evo šta je poručio nakon što je srpskim pevačima uskraćeno da pevaju u Hrvatskoj, šokantno!
Alo

Pulski gradonačelnik Filip Zoričić zabranio je koncert narodne muzike u tom gradu što je izazvalo burne reakcije. Međutim to nije bilo sve.

Pored Pule, srpski narodnjaci trebalo je da nastupaju i u Osijeku ali je gradonačelnik tog grada Ivan Radić po uzoru na kolegu iz Pule takođe otkazao koncert.

TONČI HULJIĆ SE HITNO OGLASIO ZBOG SKANDALOZNE ZABRANE Evo šta je poručio nakon što je srpskim pevačima uskraćeno da pevaju u Hrvatskoj, šokantno!

Kristijana Ćaćić

 

Ovim povodom oglasio se i istaknuti umetnik Tonči Huljić koji je gradonačelnike nazvao "šerifima", a njihovu odluku je okarakterisao kao glupu.

- Toliki nosens (glupost prim.aut). To su neki šerifi koji se tu nešto pitaju krenuli da sprovode. Prvo gradonačelnik Pule pa je od njega video i gradonačelnik Osijeka. Videla žaba gde se konj potkiva pa i ona podigla nogu. Juče je Milica Pavlović napravila sjajan koncert u Osijeku. Ništa oko čega bismo trebali da se brinemo. Svako dobro - rekao je Tonči.

Podsetimo, gradonačelnik se na Fejsbuku obratio saopštenjem kojim je obrazložio odluku o zabrani.

-  Osijek je srednjoevropski grad koji ima naglašenu evropsku dimenziju, grad koji se intenzivno razvija u pravu slavonsku metropolu, grad koji ima najveću kulturnu manifestaciju Istočne Hrvatske u vidu Osiječkog leta kulture koja dokazuje kako kultura i umetnost savršeno pristaju gradu na Dravi - napisao je gradonačelnik Osijeka Ivan Radić.

MILICA PAVLOVIĆ RASPAMETILA PUBLIKU U OSIJEKU U "gradu gde su zabranjene cajke" napravila rusvaj

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading