PEVAČICIN VERENIK CEO ISCEPAN Glamurozna proslava povodom rođenja Đurđe, roze baloni na sve strane (FOTO)
Foto: Alo.rs

Marija Mikić i Jovan Pantić dobili su ćerku Đurđu. Pevačica se porodila juče u Višegradskoj, a ubrzo nakon porođaja javljeno je da se i mama i beba osećaju dobro. Verenik, koji iz prethodne veze, inače, već ima sina Vuka, nije znao gde će pre od sreće.

Sudeći po objavama sa Instagrama, majice su mu non-stop cepali i Đurđin dolazak se slavio - gde god da se on pojavio! Naime, na drugoj proslavi, koja je juče zbog jednog rođendana bila organizovana u tajnosti, ostao je bez majice čim je ušao na vrata.

On je za domaće medije podelio kako se oseća otkako je mala Đurđa stigla:

Pročitajte još: Zbog porodice mu oprostila JAVNU PREVARU: Džesiku Bil, svi osudili što je Timberlejku prešla preko AFERE sa MLAĐOM koleginicom

- Marija je super, beba jos bolje. Napeto je bilo kao na noši! Šalim se. Regovao sam tako da nisam imao ni sliku ni ton, samo suze. Nikad se nisam oglašavao, sada prvi put... Maro, kralju moj. Više sam tvoj nego ti svoja. Najveća si. Voli vas ludi ćale! - rekao je Jovan za 24sedam.

U prvoj objavi iz porodilišta sa ćerkicom, sa druge strane, Marija je naglasila da je ova beba prava kruna njene i Jovanove ljubavi.

- Znaj, rođena si iz najveće ljubavi. Svete, poklanjamo ti ovu malu, budi dobar prema njoj. Tata, izborili smo se. Volimo te, Jovane! - potpisala je svoju objavu ona.

CECA I JOVANA JEREMIĆ SNIMAJU DUET? Voditeljka je, kao i uvek, izjavom šokirala javnost, pa spomenula i Arkana: On nije ženio ku*vicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading