STIGLA ĆERKICA ĐURĐA Marija Mikić se porodila i na svet donela predivnu devojčicu (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Marija Mikić se danas, 5. jula, porodila u Višegradskoj i dobila ćerku.

Ovo je njeno prvo dete, a sa izabranikom Jovanom se već dogovorila da joj daju ime Đurđa. Mama i beba se osećaju dobro.

Foto: Printscreen/instagram

 

Pevačici je, inače, tokom poslednjeg pregleda prethodnog dana bilo rečeno da se spakuje i vrati se u porodilište. Termin joj je bio 11. jula, međutim, beba je poranila. Marija se bila našalila i na svojim „storijima" da je njena „gospođica" rešila da dođe na svet ranije.

Pročitajte još: Zbog porodice mu oprostila JAVNU PREVARU: Džesiku Bil, svi osudili što je Timberlejku prešla preko AFERE sa MLAĐOM koleginicom

Foto: Alo.rs

 

 

Kako je rekla, ona je mislila da napravi promociju novih pesama, koje izlaze u petak.

- Poslata sam kući da se spakujem i da se vratimo u bolnicu. Rečeno mi je kroz dan, dva, eventualno tri da je Đurđa tu. Naravno, šta je meni prošlo kroz glavu je da pesme i spotovi izlaze u petak, a ja ću tada biti u bolnici - ispričala je Marija, pa nastavila:

Dejan Briza

 

- A mislila sam da ću napraviti promociju (smeh). Ali ne, gospođica je odlučila da dođe ranije. Javiću vam se iz bolnice da odete na Jutjub da slušate nove pesme (smeh). Svašta me je nešto snašlo u ovih nedelju dana, ali dobro, da smo živi i zdravi - dodala je.

Podsetimo, Marija je pre nekoliko nedelja snimila dva spota za 16 sati, a u jednom trenutku se, sa stomakom do zuba, popela na sto i zaigrala. 

ĐINA DŽINOVIĆ RASKINULA SA FUDBALEROM Ćerka Harisa Džinovića se oglasila i priznala sve, a evo u kakvim odnosima su ostali

 

Komentari (1)

Loading
Деда

05.07.2022 19:11

Нека је са срећом,живо и здраво било,а тата и мама су изабрали једно од најлепших српских имена