CECA I JOVANA JEREMIĆ SNIMAJU DUET? Voditeljka je, kao i uvek, izjavom šokirala javnost, pa spomenula i Arkana: On nije ženio ku*vicu
Foto: privatna arhiva

Voditeljka Jovana Jeremić je poznata kao osoba koja je bez dlake na jeziku.

Ona je sada za domaće medije istakla da je Ceca Ražnatović imala najmoćnijeg muža od svih.

Alo

 

- Ceca je imala najboljeg muža od svih. Mogu samo da joj zavide svi. Hiljadu puta sam je branila. Ne treba ljudi da joj zavide, nego da joj kažu svaka čast. Ceca je moćna žena i zato je bila udata za najmoćnijeg muškarca tog vremena. Arkan nije ženio kurvicu malu koja ga je jurila, starleticu koja ga je jurila zbog para već Cecu Ražnatović koja je ime, prezime i marka. Svaki muškarac kao što je Arkan izabraće ženu sa imenom i prezimenom kao što je Ceca. Ceci nije bio potreban Arkan, imala je love koliko joj treba - rekla je Jeremićeva.

Pročitajte još: Vedrana RUDAN o Nikolini Pišek: "Sirotica” sa portala je prošle sedmice “skinula crninu", ne žalim je ni najmanje"

Foto: Printscreen/instagram

 

Jovana je istakla da Ražnatovićevu obožava, a potom zaintrigirala gledaoce izjavom da će možda snimiti duet sa Cecom, a možda i sa Anastasijom.

- Arkan je nju sredio, tu nema priče. Dao joj je na stilu, ona je bila lepa žena ali imala je mešavine ukuse i neukusa. Sa Arkanom je meni ona postala prelepa. Ja Cecu obožavam i volim njene pesme. Možda Ceca i ja snimimo duet, ili Anastasija i ja - izjavila je Jeremićeva.

NIJE IMAO ZA HLEB, A SADA BROJI MILIONE Roditelji Duška Tošića bili su toliko siromašni da su morali da ga pošalju u dom

 

Komentari (1)

Loading
Šane

06.07.2022 19:34

Ne braniš ti Secu već pravdas sebe, hočeš taj film... ni ikad ga nečes gledati...u tvojoj režiji