SADA SAM OKEJ I MOGU DA PRIČAM O TOME Pevačica Tijana Bogićević ogolila svoju dušu, pa priznala ovo
Foto: PrintScreen / Kurir televizija

Pevačica Tijana Bogićević gostovala je u Realnoj priči na Kurir televiziji gde se otvorila i konačno otkrila da je stavila tačku na sedmogodišnji brak sa Afroamerikancem Markom Robertsonom.

Pročitajte još: Stekla je OGROMNU slavu, zatim otišla u Ameriku: Srpsku glumicu RASKOŠNE lepote su SVI obožavali, a sada je ne biste prepoznali

- Ja se razvodim, razvela sam se zapravo. Nisam pričala o ovome javno. Ja sam onako znala da ću o tome morati da pričam kad tad. Nikada ovako nisam pričala o njemu, mada znala sam kada izbacim novi album da će biti mnogo pitanja o tome. Kada je prošli album izašao samo su bila pitanja o tome pa sam pretpostavila da će i ovaj put - rekla je pevačica.

SADA SAM OKEJ I MOGU DA PRIČAM O TOME Pevačica Tijana Bogićević ogolila svoju dušu, pa priznala ovo

Foto: Printscreen/instagram

 

Upoznala ga je 2006. godine kada je gostovao na albumu Vlade Georgieva, a ona je u to vreme bila članica benda. Nastavili su kontakt preko društvenih mreža, a zatim počeli intenzivnije da se čuju. Marko je ubrzo došao kod Tijane u Srbiju, pa ona kod njega u Ameriku, a venčali su se na prvu godišnjicu veze.

- To je to, ja sam to već prebolela. Sada sam već okej i mogu da pričam o tome. Nisam ja otišla u Ameriku zato što sam samo htela da odem, otišla sam zbog njega. Mada mi imamo taj biznis koji i dalje radi i koji funkcioniše. Zato ću u tom smislu imati i dalje neke veze sa Amerikom bar na još neko vreme - rekla je pevačica.

ESTRADNJACI SU TEŠKI KOMPLEKSAŠI Radmila Manojlović žestoko isprozivala kolege, pa poručilaRadmila Manojlović žestoko isprozivala kolege

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading