PEVAČICA OTKRIVA DA IZA NJENE PESME STOJI TUŽNA PRIČA Tijana Bogićević peva o Laćinoj tragičnoj smrti
Foto: Printscreen/instagram

Tijana Bogićević večeras je nastupila na festivalu "Beogradsko proleće" gde se predstavila pesmom “Krila od dima”. Ono što malo ljudi zna jeste priča koju ova pesma krije - o preranom odlasku Milana Laće Radulovića.

Kako se navodi, tekstopisac Sara Milutinović napisala je ovu numeru kada je saznala da je Laća preminuo.

- Pesmu “Krila od dima” napisala je Aleksandra Sara Milutinović u trenutku kada je saznala da je umro njen dugogodišnji prijatelj, saradnik i drug Milan Radulović Laća - otkriva izvor i dodaje:

PEVAČICA OTKRIVA DA IZA NJENE PESME STOJI TUŽNA PRIČA Tijana Bogićević peva o Laćinoj tragičnoj smrti

Foto: Dejan Briza

 

- “Krila od dima” je emotivna pesma koju je Tijana Bogićević, kao jedan od najsnažnijih vokala na našoj estradi, donela na poseban i moćan način. Zbog tužnih stihova na generalnoj probi “Beogradskog proleća” neki od prisutnih su i zaplakali.

Iako je napisala najveće hitove domaće muzike, autorka teksta Sara Milutinović ne govori često o pričama koja stoje iza njenih pesama, a tako će verovatno biti i ovog puta. 

Ipak, Tijana je ranije pesmu opisala kao “moćnu i snažnu, sa stihovima koji će izazvati buru emocija u svima koji je budu čuli”.

Tijana je, inače, pred sam nastup, pred medijskim ekipama, priznala da je, posle razvoda od Amerikanca, našla novog dečka, te da se trudi da svoje obaveze uskladi tako da uvek ima balans u svemu.

ŽURKA ZA PAMĆENJE Eros Ramacoti napravio spektakl u prepunoj Areni, a zbog ovoga je rešio da ostane dan duže u Beogradu!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading