"MISLILI SMO DA JE "KRALJ KOKAINA" ŠOKANTAN" Tijana Bogićević oplela po tekstopiscima današnjih pesama
Foto: PrintScreen / Kurir televizija

Popularna pevačica Tijana Bogićević sinoć se pojavila na "Banjaluka festu", gde je nastupao svetski priznati virutoz na violini Nemanja Radulović, sa svojim orkestrom "Double Sens". Ona je za Republiku pre koncerta otkrila da jedva čeka da čuje Nemanju.

- Ovo je nešto ozbiljnije, jedva čekam Nemanju da slušam. Volim kad nam naši ljudi osvetle obraz u svetu, ovo će biti baš jedan poseban koncert, jedva čekam da ga slušam - rekla je Tijana.

- Volela bih i ja da pevam na ovom festivalu, organizacija je svake godine sve imponzantnija - rekla je ona.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Stigla sam sa mora, dovezla se, više sam u kolima ovih mesec dana, ovo mi je negde uživanje. Ja sebi kažem da je svaka godina moja, samo pozitivno gledam na sve, ali ova posebno, dve nagrede nisu malo. Neka drugačija muzika su sad hitovi, ali moja muzika traje. To je ono što mene najviše zanima kad je u pitanju diskografija - istakla je pevačica.

Kako je istakla, zgrožena je današnjim tekstovima pesama i trudi se da njena muzika predstavlja nešto drugačije.

- Nemam pritisak kada stvarm novu muziku, ali pritisak je svima da to bude hit, a za to nema recepta. Ne obazirem se na to, kao što sam rekla, meni je bitno da to traje. Pravim pesme, za svakog ima nešto. Uvek sam pazila, meni se i ne sviđaju tekstovi koji su onako, neinteligentni, želim da naslikam baš neku sliku, da ima neko značenje. Ti tekstovi su sve gori i gori, pre 20 godina smo mislili da je "Kralj kokaina" šokantan, a to je sada ništa naspram onoga što se danas forsira mladima. To je sada neka polemika... Mogli bismo drugo ovde da pričamo - dodala je Tijana.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Da li ima neko od mlađih izvođača da ti je skrenuo pažnju? - upitali smo Tijanu.

- Uh, ima ih sigurno, ne mogu sad na prvu da se setim. Uhvatili ste me ovako... Nije sve loše, ima i dosta toga dobrog. Iva Lorens mi je odlična, ona je mlađa generacija i ima svoj fazon, alternativa. Filip Baloš je divan... - otkrila je ona za Republiku.

PEVAČICA OBJAVILA LEPE VESTI Slavlje u porodičnom domu Goce Tržan

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading