Dada
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Dada Mešaljić istakla se tokom takmičenja u „Zvezdama Granda“, a sada je doživela veliki stres kada je saznala da je suprug prevario sa koleginicom. 

Naime, umesto da trudnoću pamti kao najlepši period života, lepa pevačica trenutno se trudi da sebe poštedi stresa, nakon saznanja da je suprug Jamin Mumić vara sa koleginicom iz takmičenja, Melihom Imširović.

Dada

Foto: Printscreen/instagram

 

 

- Dragi prijatelji i svi oni koje zanima, ovom prilikom želim saopštiti da sam ja žena koja je u poodmakloj trudnoći, te da sve informacije koje dolaze do mene jako loše utiču na bebu i mene, te vas molim za razumevanje i strpljenje - napisala je Dada na svom Instagram profilu i dodala:

TRUDNU ZVEZDU GRANDA MUŽ PREVARIO SA KOLEGINICOM IZ TAKMIČENJA Dada se oglasila i otkrila šta se dogodilo

Foto: Printscreen/instagram

 

- Želim se ovim putem zahvaliti na neizmernoj ljubavi koju pružate, čitam vaše poruke, ali nemam vremena, a ni snage odgovarati svakom pojedinačno zbog svega što se desilo. Znam da svi želite znati bar nešto, ali ja trenutno ne želim da dajem bilo kakve izjave, želim se posvetiti svom zdravlju i zdravlju moje bebe, te samim tim će ostati na ovome. Hvala vam još jednom od srca što ste tako svi divni i znajte da mi vaša podrška i poruke daju vetar u leđa, u ovim preteškim trenucima. Voli Vas Vaš zmaj.

Neposredno pre ovog saopštenja, Dada je u komentarima tagovala ljubavnicu svog muža i na pitanje jedne devojke: „Gde ti je muž?“, napisala : „To pitaj Melihu Imširović“. 

GAĐALI SU ME KAMENJEM U GLAVU Mlada pevačica otkrila je jezive detalje nasilja koje je pretprela

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading