Dada
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Dada Mešaljić koja je popularnost stekla u takmičenju "Zvezde Granda" prošla je kroz težak period kada ju je suprug prevario nakon nekoliko meseci braka, a u tom trenutku bila je u drugom stanju. 

Dada se nedavno i zvanično razvela od Jasmina sa kojim je bila u braku svega nekoliko meseci, a sada se našla na meti uvredljivih komentara, koje je sve javno objavila putem njenog Instagrama.

Dada Mešaljić

Foto: Printscreen/instagram

 

- Mom mužu ovako odgovara, a ti se potucaj od jednog do drugog, a i toliko si mogla narast' do podne. Šta umišljaš? Niko si i ništa, samo obična jezičara, dok te je muž trudnu šutnuo i nije mu bilo žao da dete raste kao siroče pored živih roditelja. Jezičaro jedna, seljančuro, šta se dižeš? - glasio je jedan od objavljenih komentara, a Dada se takođe oglasila:

Dada Mešaljić

Foto: Printscreen/instagram

 

- Nije bitno "ŠTA", nego "KO" ti kaže. Nadam se da će se konačno stati u kraj ovim "internet mu*onjama", laku noć, šaljem vam svima ljubav.

Podsetimo, Dada se nedavno oglasila povodom negativnih komentara i javno se zapitala kako je moguće da neko proziva samohrane majke.

- Je l' moguće ovo više da svakodnevno dobijam poruke ovakvog tipa? Odakle vam pravo da mi dirate u majčinstvo i da mi govorite kako treba da se ponašam, šta da radim ili ne radim sa svojim detetom. Je l' je vi hranite, oblačite, kupujete igračke, perete gu*icu, kupate, igrate se sa njom, vodite doktoru, kupujete lekove??? Niko se ne zapita kako uspevam sve sama, da li mi je teško jer sam samohrana majka - rekla je pevačica svojevremeno putem pomenute mreže.

Bivši muž ne plaća alimentaciju 

Iako je nakon nekoliko izjava odlučila da svoju prošlost i bolan period ne pominje, Dada je nedavno odgovarala na pitanja pratilaca na Instagramu gde je otkrila da li se bivši viđa ćerkicu i plaća alimentaciju.

- Ne zove. Ne viđa. Ne uplaćuje - jasno je napisala pevačica.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading