PRAVI GOSPODIN Ognjen Amidžić supruzi na originalan način čestitao rođendan
Foto: Alo.rs

Osim što su i u njihovom domu aktuelni uskršnji praznici, poznata manekenka Danijela Dimitrovska i voditelj Ognjen Amidžić imali su na Veliki petak još jedan razlog za praznovanje budući da je juče supruga Ognjena Amidžića proslavila 35. rođendan.

Čestitke su pljuštale sa svih strana, ali svakako najznačanija poruka podrške i nežnosti stigla je upravo od njenog muža, slavnog TV lica.

Privatna arhiva

 

Ognjen je svojoj dragoj, s kojom je u braku gotovo punih deset godina koliko će obeležiti u maju, javno čestitao "divan dan" i nazvao ju je njegovom gracijom.

Printscreen

 

- Mojoj graciji je danas rođendan, samo najlepše nek ti se dešava - kratko je poručio, a supruga Ognjena Amidžića ponovo je mogla da se pohvali džentlmenstvom svog muža.

Supruga Ognjena Amidžića uživa odličnu reputaciju u svetu regionalnog ali i svetskog modelinga, pa su joj čestitke stizale i sa svih strana iz te sfere, ali ona je danas posebno ponosna na porodicu koju je formirala sa voditeljem, s kojim ima i sina Matiju.

 

 

Pročitajte još: Zavodio ŽENE i uzeo im MILIONE: Frajeru sa Tindera sada preti ZATVOR i to zbog jedne GLUPE greške!

Ona se ovom prilikom našalila da svaki rođendan slavi kao osamnaesti i otkrila je da joj Ognjen i Matija svake godine pripreme neko iznenađenje, dok je Matija posebno zadužen za odabir poklona, pa je sigurno tako bilo i ove godine.

ĆERKA I PORODICA SU MOJ MANASTIR Bojana Ristivojević ne krije da je pomišljala da se zamonaši

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading