JA I CECIN DEČKO SMO ROĐACI! Ognjen Amidžić progovorio o detaljima iz privatnog života, a ono što sprema sa Miljanom Kulić uzdrmaće Srbiju! (VIDEO)
Foto: Alo/ilustracija

Televizijski autor, producent i muzičar Ognjen Amidžić proslaviće u maju desetogodišnjicu braka sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom, s kojom ima sina Mateju.

Ognjen je gostovao je u emisiji Alo! Naslovna, koju premijerno možete da pogledate na našem Jutjub kanalu u 12 sati, a u kojoj je otvoreno govorio o tome kako je skinuo višak kilograma, kakav će projekat kreirati sa Miljanom Kulić, ali i kako podnosi komplimente koje muškarci na društvenim mrežama udeljuju njegovoj supruzi.

Pričao si da si kuburio s viškom kilograma, da li si sada zadovoljan rezultatima?

- Nema tu mnogo filozofije, čovek samo treba da bude istrajan. Bio sam od onih koji mogu da pojedu sve što se stavi ispred njih, ali to nije rešenje. Treba biti umeren u hrani i probušiti kašiku. Sada imam 93 kilograma.

JA I CECIN DEČKO SMO ROĐACI! Ognjen Amidžić progovorio o detaljima iz privatnog života, a ono što sprema sa Miljanom Kulić uzdrmaće Srbiju! (VIDEO)

E-stock

 

Danijela važi za jednu od najzgodnijih žena na domaćoj javnoj sceni. Kako se nosiš sa komentarima koji joj stižu na društvenim mrežama?

- Moja supruga stvarno zaslužuje komplimente. Ona se bavi manekenstvom i kad god treba da se fotografišemo zajedno, pored nje izgledam kao amater. Ne smeta mi kada joj ostavljaju komentare, ali nisam zapazio nijedan vulgaran. To je zato što ni njene fotografije, ali ni to što ona radi nisu vulgarni.

Kompletnu emisiju Alo! naslovna pogledajte na vrhu teksta.

OVAKO IZGLEDA PRAVA ŽENA! Senidah objavila neobrađene fotografije sa plaže i napravila haos, pevačicu niste do sada videli u ovom izdanju!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Anka

24.01.2022 12:51

Bravo Ognjene ti ono po starom rodbina sve dele tako i Cecu.