"DESILA SE PREVARA" Ognjen Amidžić šokirao priznanjem, otkrio sve o ženi: "Koji život treba da živiš da bi imao paralelne veze?" 10:50 Vip 0
"BIO SAM GEJ" Muk u studiju nakon priznanja Ognjena Amidžića, voditelj u emisiji uživo saopštio - OVO (VIDEO) 13:05 Vip 1
ZANEMEO OD ŠOKA Evo kako je Ognjen Amidžić reagovao kada je čuo da mu se bivša verila: "Nisam znao za to..." 22:40 Vip 0
AMIDŽIĆ OŽENIO 20 GODINA MLAĐU Voditelj ispričao detalje prvog susreta sa suprugom, očarala ga je na prvi pogled! (FOTO) 22:45 Vip 0
PORODIČNA TRAGEDIJA VODITELJA PINKA LEDI KRV U ŽILAMA Progovorio nakon više od 30 godina: "Ubijeni su, do danas se nije saznalo ko je to uradio..." 15:30 Vip 0
"DESILA SE PREVARA" Ognjen Amidžić šokirao priznanjem, otkrio sve detalje odnosa sa ženom: "Koji život treba da živiš da bi imao paralelne veze?" 14:15 Vip 0
OGNJEN AMIDŽIĆ PRVI PUT O OPERACIJI "Ona je bila trudna, zbog stresa na poslu i od kuće sam dobio..." 10:25 Vip 0
''OGNJEN AMIDŽIĆ JE GLAVNA ULOGA U MOM ŽIVOTU'' Voditeljka Pinka više ne krije, sve otkrila javno: ''Prvo brak, pa posao...'' 11:25 Vip 0
''VAN PINKA RADIM SVAKOG DANA'' Bojana Lazić razvezala jezik, pecnula estradu: ''Milan Milošević bi pokidao u vođenju Premijere'' 20:15 Vip 0
OVU PLAVUŠU JE GODINAMA KRIO OD JAVNOSTI Niko nije znao koliko je Ognjen Amidžić blizak sa njom: "Jurila me je nožem" 13:25 Vip 0
"ALO, FRAJERU..." Era Ojdanić usred emisije skočio na Ognjena Amidžića i napao ga, nastao skandal, u sve umešana ova pevačica! 21:30 Vip 0
PEVAČICA NAPRAVILA HAOS U EMISIJI Pobesnela, pa zaurlala na voditelja: "Šta ti nije jasno? Neću da pričam! " 09:35 Vip 0
"ČOVEK JE POTPUNO NEURAČUNLJIV" Supruga Ognjena Amidžića doživela neprijatnost, momentalno je izletela iz automobila, ovo su detalji 13:05 Vip 0
"MENI JE ISTI OSEĆAJ KOLIKO GOD DA JE PROŠLO..." Amidžić načeo bolnu temu, pa se osvrnuo na ženu i sina 18:06 Vip 0
PRSTEN NA RUCI AMIDŽIĆEVE BIVŠE VREDI ČITAVO BOGATSTVO Da li voditeljka ponovo staje na ludi kamen? 18:10 Vip 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
JESAM SLOBODAN, ALI NE RADANOVIĆ, PORODICA MI JE SVE! Cobe bez ustručavanja opleo po kolegama: ''Nemaju Romsku krv za moje pesme'' 20:40 Vip 0
HULIGANI NEĆE VLADATI SRBIJOM Gradonačelnik Niša Dragoslav Dale Pavlović U RINGU o nasilnicima i njihovim planovima 20:00 Vesti 2
NAŠ GLUMAC I VODITELJ POKAZAO STAN I SPLAVOVE! Razveo se nakon 16 godina braka: ''Mislio sam da ću dobiti otkaz'' 21:00 Vip 0
KO JE POKRENUO HAOS U LOS ANĐELESU? Republikanci pokrenuli istragu, njih dvoje su najsumnjiviji! 21:47 Vesti 0
UOPŠTE IH NE JEDEMO PO VRUĆINI, POJMA NEMAMO KOLIKO RASHLAĐUJU TELO Evo i na šta osobe sa visokim pritiskom treba da obrate pažnju, dr Veroslava upozorila 21:02
OD MALIH NOGU TATINIM STOPAMA Nikola Jokić doveo sina na konjske trke, a onda su bake preuzele glavnu reč (VIDEO) 20:05