"FALIO MI JE NA SCENI" Ognjen Amidžić prvi put izveo pesmu bez kolege, voditelj se slomio na komade! 18:20 Vip 0
ŠOK U STUDIJU Amidžić joj postavio pitanje o mafiji, onda je pevačica ustala da napusti emisiju 20:53 Vip 0
MUK U STUDIJU ZBOG DRAGANE MIRKOVIĆ Pevačica 30 godina ćutala, pa rešila da progovori o onome što zna 18:59 Vip 0
ŽELJKO MITROVIĆ U JEKU DELJENJA OTKAZA ZAKAZAO SASTANAK OGNJENU! Amidžić u šoku zbog novonastale situacije 13:50 Vip 0
"IZNERVIRAJU ME, PUŠTAM IH, ALI TO ĆE SE PROMENITI" Ognjen Amidžić razvezao jezik o žiriju "Pinkovih zvdezda", evo kakva promena stiže! 16:45 Vip 0
"KAO VOJNIK SAM" Danijela Dimitrovska zasenila sve i žestoko reagovala na pitanje o Ognjenu Amidžiću! (VIDEO) 20:30 Vip 0
"GLUPO JE DA DOVODIŠ LJUBAVNICU U KUĆU" Haos u emisiji Ognjena Amidžića, voditelj javno potkačio pevača, on zanemeo od šoka! 17:20 Vip 0
UHAPŠEN OGNJEN AMIDŽIĆ Otkriveno zbog čega je voditelj Pinka pre nekoliko godina završio iza rešetaka 20:20 Vip 0
"DESILA SE PREVARA" Ognjen Amidžić šokirao priznanjem, otkrio sve o ženi: "Koji život treba da živiš da bi imao paralelne veze?" 07:20 Vip 0
"BIO SAM GEJ" Muk u studiju nakon priznanja Ognjena Amidžića, voditelj u emisiji uživo saopštio ovo 18:45 Vip 0
"ŽIVOT MI NIJE SAVRŠEN" Trudna supruga Ognjena Amidžića otkrila detalje iz privatnog života! 18:00 Vip 0
POZNATA VODITELJKA JE ROĐAKA OGNJENA AMIDŽIĆA Zaposlila ga je na televiziji Pink, a zajedno su vodili ovaj format, svi je znate (FOTO) 15:00 Vip 0
ISCURELA INTIMNA FOTKA SUPRUGE OGNJENA AMIDŽIĆA Mina u donjem vešu i sa pirsingom u pupku! (FOTO) 12:55 Vip 0
SUROVO ISKREN O OGNJENU AMIDŽIĆU I PINKOVIM ZVEZDAMA Voditelj izustio ono o čemu se ćutalo, pa kolegi poručio samo jedno 18:30 Vip 0
ZAVIRITE U DOM MINE I OGNJENA AMIDŽIĆA U renoviranje stana uložili 100.000 evra, prizor je neverovatan! 08:15 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46