GAZI IH SINE, JA SAM JOŠ UVEK TU DA TI DRŽIM LEĐA Jeziva ispovest Dušice Grabović koja je videla pokojnog oca (FOTO)
Instagram/dusicagrabovic

Pevačica Dušica Grabović poslednjih dana je u žiži javnosti zbog afere ''elitna prostitucija'' u kojoj se optužuje da je navodno jedna od glavnih u lancu podvođenja devojaka, što ona kategorički demantuje.

Dušica je sada na svom Instagramu podelila fotografiju na kojoj je opisala šta je sanjala. Pevačica je otkrila šta planira nakon svega kada je u pitanju cela ova situacija i dala javno obećanje svom pokojnom ocu. 

Preporučujemo: Skoplje, Beograd, Beč i dalje na zapad: Pevač popularnog hita "Južna pruga" danas je DOKTOR PRIRODNE MEDICINE, a evo kako izgleda

GAZI IH SINE, JA SAM JOŠ UVEK TU DA TI DRŽIM LEĐA Jeziva ispovest Dušice Grabović koja je videla pokojnog oca (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

- Verovali ili ne, sanjala sam sinoć svog pokojnog oca koji ustaje iz groba uplakan i kaže mi: ''Gazi ih sine, ja sam još uvek tu da ti držim leđa!'' Uvek pratim svoje snove i poslušaću svog oca jer nam u snovima oni koje volimo i koji samo fizički nisu tu kažu ono što ih boli jer nas gledaju odozgo i osećaju našu tugu ili sreću! Ja verujem u svoje snove i kada nisam mogla da mu ispunim želju da vidi moju decu i svoje unuke, prvo ću ovu da mu ispunim - napisala je Dušica.

MANDIN BRAT OČAJAN Otkrio šta je glumca ubilo i oteralo u grob

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading