Dušica Grabović
Foto: Alo/Foto: privatna arhiva

Naime, iako se trudi da privatni život sačuva daleko od očiju javnosti, Dušica je za Alo! otkrila da je srećno zaljubljena, te da uskoro planira da napravi glamurozno venčanje van granica Srbije. 

- U najtežem periodu svog života, nakon očeve smrti, bog me je pogledao i poslao mi najveću ljubav. Na prvi pogled sam prepoznala da je on onaj pravi. Kada sam bila mala, moja pokojna baka mi je govorila: „Kada budeš srela čoveka svog života, nešto će te preseći preko stomaka i kada mu budeš videla oči zaboravićeš na sve koje si ikada imala, postojaće samo on.“ Sada razumem šta mi je pričala, jer mi se upravo to i desilo - rekla je na samom početku Dušica, koja nam je potom otkrila kako je upoznala svoju srodnu dušu.

- Upoznala sam ga 3. septembra 2022. u inostranstvu na jednom od mojih nastupa. Čim sam ga pogledala u oči, znala sam da je on moja životna ljubav. Do sada nisam znala da postoje ovakva osećanja. Iskreno, toliko sam srećna, da mislim da trenutno na planeti ne postoji srećnija osoba od mene. Radimo na porodici i na prinovi - rekla nam je zaljubljena pevačica, i objasnila šta ju je najviše privuklo kod partnera. 

- Pružio mi je podršku i dao mi je vetar u leđa za sve planove koje imam. Zajedno smo u svemu, pomažemo se. Jako je pažljiv i brižan. 

Grabovićeva ne krije da mašta o bajkovitom venčanju, ali kako nam otkriva, ono će biti van granica naše zemlje.

- Što se tiče udaje, to će biti prvi put da stanem na ludi kamen. Imala sam prilike i do sada, ali bog je hteo da sretnem pravu ljubav i da sudbonosno „da“ izgovorim čoveku kojeg najviše volim. Mislim da bez njega ja ne bih bila ja i više ne vidim svoj život ako nije on u njemu. Planiramo glamurozno venčanje, ali ono se neće desiti u Srbiji, već daleko odavde, to je jedino što za sada mogu da kažem. Planiramo da pozovemo na venčanje samo ljude koji su bili uz nas kada nam je bilo najteže, prave prijatelje - zaključila je Dušica za Alo!.

Spremam svetski projekat 

Iako nije želela da otkriva puno detalja poslovnih planova, Dušica nam je rekla da će o njenom novom poduhvatu pričati ceo svet.

- Imam dosta iznenađenja kada je posao u pitanju, ne želim da otkrivam detalje, ali mogu reći da radim na projektu o kojem će brujati čitav svet - rekla je ona.

Dizajnira garderobu

Pored pevanja, malo ko zna da je Dušica vrsna kreatorka. 

- Bavim se i dizajniranjem odeće, to mi je jedna vrsta hobija. Moju kreaciju je ponela i Jovana Jeremić jednom prilikom u svojoj emisiji - poručila je kratko.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading