NE ZNAM DO KADA ĆE POJEDINI IZMIŠLJATI DA IMAJU MOJE GOLE SLIKE! Anja Bla pobesnela, pa objasnila o čemu se radi!
Foto: Printscreen/instagram

Bivša devojka Bogdana IlićaAnja Blagojević izuzetno je poznata na društvenim mrežama, naročito kada je u pitanju Instagram i TikTok.

Nakon raskida sa Bogdanom, Anja se nije mnogo oglašavala po tom pitanju, a sada je pojavila informacija da su isplivale njene potpuno gole fotografije.

Anja se oglasila na Instagram profilu, pa iznela svoju stranu priče, ogorčena što se njene fotografije zloupotrebljavaju.

Printscreen

 

- Ja stvarno ne znam do kad će pojedini paćenici izmišljati da imaju moje gole slike, snimke i slično... Sad koliko vidim počeli su da u aplikaciji stavljaju moju facu i ko zna šta još rade da bi to kao ličilo na mene. Nemojte da se nadate uopšte ni vi muškarci, a ni žene koje jedva čekaju nekome da napakoste, jer tako nešto od mene nikada nećete videti, jer bukvalno ne postoji šansa. Pronađite smisao života, a ne da vam glavna zanimacija bude fejkovanje nečijih golih slika, možete samo sebi problem da napravite sa time što radite, nije toliko teško saznati od koga to potiče. Pozdrav - napisala je Anja na Instagram storiju.

GLUMCI PODRŽALI VUČIĆA Zvučna imena srpskog glumišta 3. aprila daju svoj glas za uspešnu, kulturnu Srbiju

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading