Skinula se Anja Blagojević
Foto: Alo/Printscreen

Influenserka i devojka Jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, Anja Blagojević, vrele sunčane dane provodi na moru, a redovno koristi priliku da sa svojim pratocima podeli svoja golišava izdanja i izvajanu figuru.

Skinula se Anja Blagojević

Printscreen

 

Blagojevićeva se ne libi da provokativne kadrove objavi javno, što je i ovoga puta bio slučaj, te je podelila niz fotografija u kupaćem kostimu i pokazala da je liniju dovela do savršenstva.

Poznato je da lepša polovina Bake Praseta redovno trenira, zdravo se hrani i vodi računa o fizičkom izgledu, te joj i on nekada često ostavlja komplimente i pozitivne komentare ispod objava i time jasno stavlja do znanja da nema problem sa njenim vrelim izdanjima.

Anja sebe voli da pokaže u raznim pozama, a u većini slučajeva ističe svoju zadnjicu, a neretko i deli razne vežbe na društvenim mrežama kako je došla do cilja i do joj mnogi zavide na odličnom izgledu.

Anja i Bogdan su nedavno napravili pauzu kada je njihova ljubav u pitanju, ali su nakon par meseci odlučili da obnove svoju ljubavnu romansu, te se u poslednje vreme ne odvajaju jedno od drugog, te se čini da su konačno našli zajednički jezik i rešili sve probleme i razmirice u vezi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading