Anja i Baka
Foto: Alo/Printscreen

Jedan od najpopularnijih jutjubera današnjice Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase uživa u ljubavnoj idili sa influenserkom Anjom Blagojević, koja je široj publici poznata pod nadimkom Anja Bla, kako se predstavlja na socijalnim rmežama. Redovno svoje obožavaoce izveštavaju o novostima i dogodovštinama iz života, a oni pomno prate svaki njihov korak.

Mahom su storiji i objave izrazito vedre i šaljive tematike, ali kao i u stvarnom životu - nije sve baš tako ružičasto. Anji je u jednom momentu pozlilo, a njen dečko je odlučio da joj pomogne i bude uz nju sve dok joj ne bude bolje, a otkriveno je i šta se zapravo desilo.

Anja i Baka

Printscreen

 

Anja Blagojević, neko je ko redovno posećuje razne destinacije kako bi se fotkala u raznim kadrovima i rezultate mukotrpnog poziranja okačila na Instagram od kojeg i zarađuje. Takođe, redovno posećuje teretanu gde se podvrgava teškim i napornim treninzima kako bi svoju figuru održala na što višem nivou.

Reklo bi se da je ovog puta iscrpela svoj organizam, ali i predugo boravila na suncu, pored činjenice da je prethodnih nekoliko dana bilo zaista toplo, te je zaradila sunčanicu.

- Dobila sam sunčanicu, Boki me pazi - napisala je Anja, a potom podelila i narednu fotografiju.

Tom fotografijom je dodatno uplašila pratioce jer je prikazala toplomer, koji je pokazivao telesnu temperaturu od 38.7 što je izrazito visoko.

- Ima li nade za mene da ozdravim? - zapitala se Blagojevićeva.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading