AMSTERDAM JE BIO OPROŠTAJNI PUT! Baka Prase izneo sve o raskidu sa Anjom Bla, ovo im je uništilo vezu!
Printscreen

Bogdan Ilić (Baka Prase) potvrdio je na društvenim mrežama raskid sa devojkom Anjom Blagojević.

Jutjuberi su rešili da završe odnos jer im "nije išlo", a Bogdan je na Instagramu napisao poruku pratiocima. Kako kaže, nije reč o šali

Printscreen

 

- Anja i ja smo raskinuli... Nije nikakav prenk, samo eto... Jednostavno smo došli do tačke gde se više nismo slagali najbolje i naša veza je naletela na zid. I dalje se volimo i oboma nam je mnogo teško, ali to je život. Odlazak u Amsterdam nam je bio oproštajni put - napisao je Baka Prase, pa dodao:

Printscreen

 

- Ja ću se povući sa mreža na neko vreme dok se ne presaberem jer sada ne znam šta želim u životu. Mislio sam da ću moći odmah da nastavim da snimam i da, "dominiram", kako sam reko u jučerašnjem storiju, ali sada kada je činjenica da nismo zajedno više skroz jasna, iskreno, nemam snage... Nadam se da ćete razumeti moju potrebu za mirom, posle onakvog kraja prošle i ovakvog početka ove godine. Sve vas volim - dodao je Baka.

TEŠKO JE NASTAVITI BEZ RODITELJA... Viki Miljkovic o zaradi u Zvezdama Granda i bolnim gubicima, pa otkrila kako se nosi sa tim!

Komentari (2)

Loading
Aca

10.01.2022 19:19

Povuci se i ne pojavljuj se vise u medijima, spasi decu od svog bolesnog uma. Usput poseti i psihijatra, trebala bi ti lekarsa pomoc.

antipigi

10.01.2022 23:03

Jaooo, Srceparajuce bas. Ona se spasila sociopate. Veruj nam. Povuci se, idi, zaposli se, radi nešto drugo u životu, ne ide ti ovo vise. Sve dodje i prodje. Kada su i klinci skapirali da si vulgaran, psujes i ono što bi stara izreka rekla, nije ti fazon da neke stvari radiš...