DOŽIVOTNO MU JE ZABRANJEN U SRBIJI! Oglasio se Sadik Hasanović nakon vraćanja sa granice, a porukom će ponovo razbesneti sve! (FOTO)
Printscreen

Takmičar Zvezda Granda, Sadik Hasanović, dobio je danas doživotnu zabranu ulaska u Srbiju i odmah se oglasio na društvenoj mreži Instagram ponovo provocirajući.

Naime, kontroverzni pevač je na pomenutoj društvenoj mreži objavio fotografiju papira koji mu je dostavljen na granici 

DOŽIVOTNO MU JE ZABRANJEN U SRBIJI! Oglasio se Sadik Hasanović nakon vraćanja sa granice, a porukom će ponovo razbesneti sve! (FOTO)

Printscreen

 

- Bosno moja divna mila. Ima jedna pesma koja kaže: Sandžak moj, Sandžak moj na Bosnu mi miriše, sve je ovdje isto ko da sam kod kuće - napisao je pevač u objavi na svom Instagramu.

Inače, Sandžak čije ime potiče od turske reči sancak, bio je naziv za osmansku administrativnu jedinicu, a izvorno znači barjak, i naziv Sandžak nije zvanično priznat kao administrativna celina u Srbiji i Crnoj Gori, zvanično je i jedino jeste Raška oblast. Sandžak je Raška oblast, a u Bosni ga zovu Sandžak.

VRAĆEN SA GRANICE! Sadiku Hasanoviću doživotno zabranjen ulazak u Srbiju!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Gaga

24.08.2021 17:42

I ne samo njemu ima tu mrzitelja Srba još podosta i svima onima koji su se prema SRBIMA i jednog trenutka. Ogrešili treba isto

Neko tamo

24.08.2021 21:19

Eto mali SLINO je pokazao sa porukom na instagramu ko je on ustvari,a ovde je glumatao i izvinjavao se ,takvi su oni neljudi sa dva lica......mrrrrš....ZABRANA DOŽIVOTNA TREBA i ovim ostalim što pljuju po SRBIJI

Pizon

25.08.2021 00:50

@Neko tamo - Obican glumac,balija klasicni!