VIKI PEVALA SA SRBOMRSCEM Pevačica podržala njegovo izbacivanje iz takmičenja, a ovaj detalj šokirao sve
Printscreen

Već duže vreme se o Sadiku Hasanoviću, finalisti muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" koji je izbačen iz produkcije nakon što se otkrilo da je pevao pesme u kojima se poziva na klanje Srba, nije ništa čulo u srpskoj javnosti.

Foto: Ilustracija

 

Iako je tada u zvaničnom saopštenju "Grand" istakao da se oni ograđuju od njegovih postupaka i da nasilje i širenje verske mržnje ne tolerišu, izgleda da to ne smeta Viki Miljković, tadašnjoj, ali i sadašnjoj članici žirija ovog takmičenja.

Ona je, navodno, sa Sadikom, bez obzira na sve, delila istu scenu na jednom nastupu koji su skoro imali u jednom austrijskom klubu.

Printscreen

 

Upućene u estradna dešavanja ova činjenica je šokirala, uzimajući u obzir da je ona, iako nikada nije javno iznela svoj stav o Hasanoviću, kao i sve njene kolege iz žirija stala iza saopštenja koje je tada izdala produkcija.

Njih dvoje su, kako saznaje Kurir, imali nedavno srdačan susret pre zajedničkog nastupa. Neko vreme su proveli u razgovoru, a po osmesima na njihovim licima tada se moglo zaključiti da ona nema ništa protiv njega i da joj ne smeta ružna prošlost takmičara, kome je njena koleginica Marija Šerifović bila mentorka.

- Oni su bili jako raspoloženi. Tu je bio Taške. Smejali su se, pričali. Bila je skroz opuštena atmosfera. Viki ga je hvalila da je sjajan pevač i osoba, rekla mu je da je verovala da će on pobediti u takmičenju, pitala ga je za majku, porodicu. Mnoge je iznenadilo to što su oni i bili na istom mestu zajedno posle Sadikovog skandala s veličanjem krvnika. Pored toga, poznato je da je Sadik šerovao sa svojim pratiocima objave sa uvredama i grozotama koje su njegovi fanovi pisali o srpskom narodu - kaže naš izvor sa lica mesta.

Printscreen

 

Da je do ovog susreta došlo, potvrdio je i sam Sadik u intervjuu za bosanske medije.

 Želeo bih da kažem da su Viki i Taške mnogo, mnogo dobri ljudi i jako ih cenim i poštujem. Imam zaista ogroman respekt prema njima. Pričali smo na jednom nastupu u Austriji - potvrdio je Sadik.

Podsetimo, pevač je po Bratuncu pevao o klanju Srba, a kada su objavljeni sporni snimci, naišao je na brojne osude. On je bio i dugogodišnji član grupe "Sateliti", koja postoji od 1989. godine. Takođe, Hasanović je zgrozio javnost i kada je objavio fotografiju s ratnim zločincem Naserom Orićem. Njemu je zbog svega što je učinio doživotno zabranjen ulazak u Srbiju.

ŠOKIRAO SVE SVOJOM IZJAVOM Otac jutjuberki Nađe i Anđele sa suzama u očima priznao ovo

Komentari (0)

Loading