SVADBA U DOMU DŽEHVEROVIĆA! Sve je spremno za glamurozno venčanje, Goca nikad srećnija odmah sve obelodanila
Printscreen

Gordana Džehverović, mama pevačice Teodore Džehverović, pojavila se sinoć na žurki koja je organizovana povodom završetka "Zadruge 4" i tom prilikom otkrila pojedine detalje iz porodičnog doma.

Goca je istakla da se u njihovom domu svi spremaju za svadbu Teodorinog brata Save, koja je već dva puta otkazana zbog pandemije korona virusa.

- Spremam se, ženim sina, otkazali smo dva puta, valjda neće biti treći, nadam se da će biti svadba - rekla je mama Džehva i dodala da će svadba biti "spektakularna i jedinstvena" kao i da su Teodora i ona presrećne.

Gordana Džehverović istakla je i da je njen favorit u "Zadruzi 4" bila Milica Kemez, koja je osvojila drugo mesto, dok je pobedu odnela Nadica Zeljković.

Goca je dodala da misli da bi Paula Hublin mogla da napravi karijeru kao njena ćerka Teodora, ako bude znala da iskoristi svojih "5 minuta slave".

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zoran

12.07.2021 15:42

Naivan je mladozenja. Sada mu.mozda nije smetnja ali kasnije ce shvatiti da li.zena moze biti mlada koja je godinu dana javno po klozetima imala seks pa zatim kontraverzna veza sa siptarom na moru... da li takva moze biti.uzorna supruga i imati poverenja u njene moralne stavove i sa njom buducnost ako.ima ne kontraverznu proslost. Ona je za zabavu ,seks ali za zenidbu ..... pamet u glavu na vreme.