"VIDELE SU ČIME RASPOLAŽE" Raskrinkani intimni detalji o Filipu Đukiću: "Tada je skinuo gaće na stolu i..." 23:40 Vip 0
"ISKORISTIO JU JE I OSVOJIO TREĆE MESTO" Goca Džehverović osula drvlje i kamenje po Anđelu Rankoviću: "Znaš kad bi on primio nju u četvrto beogradsko koleno?!" 23:05 Vip 0
GOCA DŽEHVEROVIĆ NAPRAVILA HAOS NA ULICI! Teodorina majka van sebe, prisutni ostali šokirani, ovo su detalji! 19:30 Vip 0
GOCA DŽEHVEROVIĆ RASKRINKALA MATORINE BIVŠE DEVOJKE! Otkrila šta su joj sve radile, u sve umešala i Anitu Stanojlović! 00:20 Vip 0
"S ANĐELOM NIKAD NE BIH POPILA KAFU" Majka Teodore Džehverović van sebe zbog Rankovića, urnisala ga i osula drvlje i kamenje po njemu! 01:40 Vip 0
"ANĐELO JE NAJGORI TEODORIN DEČKO" Mama Džehva više neće da ćuti, osolila i po novom zetu košarkašu: "Mnogo sam zahtevna" 16:25 Vip 0
"NEMOJ DA MISLIŠ DA SI UBILA SVOJU MAJKU" Potresan susret u Eliti, Matora se guši u suzama, slomila se čim je nju ugledala 16:40 Vip 0
PRODUKCIJA UDARILA NA TERZU! Iznenada se pojavila na vratima Bele kuće, pa naletela na Borislava, on ne zna šta ga je snašlo! 16:35 Vip 0
"TEŠKO NAM JE..." Goca Džehverović progovorila o sinu i snajki koji su napustili Srbiju: "Teodora je..." (VIDEO) 19:48 Vip 0
HIT IZDANJE MAMA DŽEHVE! Goca izbacila grudi, stavila "brze" naočare, a tek kada budete videli šta je obula! 21:00 Vip 0
ZNALA SAM DA ĆE PUĆI, MORA ANĐELOVA MAMA TO DA... Majka Teodore Džehverović žestoko isprozivala Rankovića, novi skandal nakon raskida! 17:47 Vip 0
ALO SAZNAJE! Goca i Teodora Džehverović neutešne nakon iznenadnih vesti: ''Joj sine, kako ćemo bez njega, teško nam je'' 16:30 Vip 1
BRUTALNA SVAĐA GOCE DŽEHVEROVIĆ I ANĐELA! Neviđeni haos u Eliti, Teodorina majka zapenila od besa: Ponizio si mi dete! 17:57 Vip 0
BIVŠA RIJALITI UČESNICA HITNO UŠLA U ELITU Takmičarima popadale vilica kada su nju ugledali, odmah sa kapije napravila haos! 14:30 Vip 0
MAJKA TEODORE DŽEHVEROVIĆ PRIZNALA DA JE BILA SILOVANA! Njena šok ispovest ledi krv u žilama, obelodanila bolne detalje 19:15 Vip 0
TEODORA JE BILA PRELJUBNICA, I JA SAM! Goca Džehverović šokirala priznanjem, obelodanila sve detalje 16:10 Vip 0
NEHIGIJENA U ELITI DOSTIGLA VRHUNAC Produkcija se hitno umešala, učesnik Elite na udaru zbog prljavštine! 16:26 Vip 0
TEODORU JE SRAMOTA ŠTO JE BILA SA ANĐELOM Goca Džehverović šokirala javnost, otkrila šta pevačica misli o bivšem 22:20 Vip 1
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PUTINOVA JEZIVA PORUKA BRISELU: Budite spremni da ponovo palite dimnjake, VRAĆAM VAS U 20.VEK! 15:07 Vesti 0
TAJNA IZ RESTORANA Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu 14:09