BAJA MALI KNINDŽA - PATRIOTIZAM NA DELU Ćerka Lila uči Amere da igraju kao Đoković - Uvek prkosno kažem da sam iz Srbije! (FOTO)
instagram/lillapajcin

Naime, Baja Mali Knindža ima šestoro dece - tri ćerke i tri sina. Pošto je prvo dobio tri ćerke, Baja voli da duhovitim kladioničarskim rečnikom kaže da je "došlo iz 1 u X". 

 

Bajina ćerka Ljiljana Pajčin privukla je mnogo pažnje kada su mediji objavili da je "nova Ana Ivanović". Ljiljana za "Alo" kaže da je fokusirana na trenersku karijeru.

- Pre svega želim da kažem da većina stvari koje su novine pisale nisu istinite. Jedino što je istina je da sam zavrsila koledž u Americi i da trenutno završavam master studije. Što se tenisa tiče, fokusirana sam na trenersku karijeru, ne na profesionalno bavljenje tenisom. Da sam htela da budem profesionalac, ne bih otišla na koledz sa 18 godina - priča nam Ljiljana Pajčin.

 

 

Ona kaže da joj je otac velika podrška, ukljucujući i ostale članove porodice koji je konstantno podržavaju u svemu.

U Americi Lila uvek sa ponosom ističe da je iz Srbije, a posebno kad Novak Đoković igra.

- Teško je objasniti ljudima odavde kakav smo mi narod, pošto je potpuno drugačiji sistem vrednosti ovde. Ali uvek sa ponosom kažem odakle sam i prkosim ostatku društva koje uvek ima “nešto” da kaže u vezi naše države i naroda. A posebno kad Novak igra, onda sam sama protiv svih - uz osmeh kaže Lila.

 

 

Da iver ne pada daleko od klade dokaz su i Bajine ćerke Smiljana i Anđela.

Smiljana je završila medicinsku školu i po profesiji je vaspitač. Redovna je na Bajinim nastupima.

 

 

Bajina najmlađa ćerka Anđela je završila vazduhoplovnu akademiju, a sada studira produkciju.

 

 

Baja Mali Knindža nedavno je u Zemunu pokazao koliko je uspešan pevač, a da je uspešan i kao otac dokazuju tri ćerke i njegovi sjajni klinci. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Simke

06.07.2021 20:45

Bravo Lila.Budi ponosna na svoga oca,On je legenda,car.Jedva cekamo njegov koncert barem u Areni,Njegove su pesme sve evengrin.Pravi Patriota.Ja mu zelim jos koje dete,los nam je natalitet.Lila lepa si.Jos si mi draza jer si obrusila Karleusi ,Ti si carica ,ziva bila ti i tvoja porodica.Sve najbolje u zivotu.Lila ne daj da iko vredja tvoju porodicu ,pa makar ni obicna karleusa.Mi znamo ko je Baja mali Knindza,a ko je karleusa.