EKSKLUZIVNO, DUŠAN JOVANČEVIĆ ZA ALO! Ponovo bih oteo decu od Tanje!
Foto: ATA Images

Suprug folk pevačice šokirao priznanjem da se ne kaje zbog svega što je uradio . Naravno da mi nedostaju Maksim i Đorđe, oni su moj život, zbog njih postojim! Kod mene ne postoji granica šta bih za porodicu učinio, rekao je Jovančević za Alo!

Dušan Jovančević, još uvek zakoniti suprug Tanje Savić, šokirao je javnost kada je pre više od godinu dana na prevaru oteo njihove sinove Maksima i Đorđa i bez pevačicinog znanja ih odveo u Australiju. Sada, nakon skoro 15 meseci pravne borbe Tanja je konačno sinove dovela u Srbiju, a njen suprug se oglasio za Alo! i istakao da se nimalo ne kaje što je dečake odvojio od majke i da bi istu stvar uradio ponovo.

EKSKLUZIVNO, DUŠAN JOVANČEVIĆ ZA ALO! Ponovo bih oteo decu od Tanje!

Foto: Estock

 

Dušan je objasnio da za njega ne postoji granica koju ne bi prešao za svoju porodicu, pa čak bi opet, kako je objasnio, decu oteo od majke.

- Dobro sam, živ čovek se na sve navikne. Deca mi daju snagu i zbog njih moram da budem jak! Šta nas ne ubije ojača nas sigurno. Naravno da mi nedostaju Maksim i Đorđe, oni su život moj, zbog njih i postojim! Kod mene ne postoji granica šta bih za porodicu učinio. Čak bih i decu oteo od majke - rekao je Jovančević bez imalo osećaja i dodao da je sa sinovima u stalnom kontaktu.

- Non-stop me zovu. Pratio sam ceo njihov let preko interneta sve dok se nisu spustili na aerodrom u Beogradu. Deca i ja smo mnogo vezani, nisam samo njihov otac, mi smo najbolji drugari - uspeo je još jednom da nas šokira Jovančević.

S druge strane, otkako se ponovo sastala sa svojim sinovima, Tanja ne krije da je najsrećnija žena i majka na svetu, a u izjavi za Alo! samo je kratko poručila da je sada konačno sve u najboljem redu.

- Možete samo da pretpostavite kako se osećam. Ne mogu rečima da opišem koliko sam ispunjena i srećna. Sve je sada u najboljem redu - rekla je Tanja.

Inače, Savićeva i njeni sinovi su se nakon sletanja u Beograd luksuznom limuzinom zaputili u Smederevo, u porodičnu kuću u kojoj su slavili sa bliskim članovima familija.

Tanja je podelila i delić atmosfere sa slavlja, pa je na Instagramu objavila fotografiju sa sinovima.

EKSKLUZIVNO, DUŠAN JOVANČEVIĆ ZA ALO! Ponovo bih oteo decu od Tanje!

Foto: Instagram/printscreen

 

 

„Konačno kod kuće. Mamini sinovi. Zahvalna bogu na svemu. A vama, dragi moji, veliko hvala na neizmernoj podršci i beskrajnoj ljubavi. Hvala što se danas radujete zajedno sa mnom. Hvala vam do neba za svaku poruku podrške koju ste mi poslali. Puno vas grlim sve, i daj bože da se od danas dešavaju samo lepe stvari!“.

Svako zaslužuje da bude srećan

Nakon cele situacije u kojoj se našla Tanja Savić, po sletanju na aerodrom Nikola Tesla poslala je poruku svim majkama koje preživljavaju isto što je i ona donedavno.

- Neka ne odustaju jer nije sramota boriti se. Ukoliko trpe psihičko ili fizičko nasilje, treba da dignu glas. Moj savet je da ne žive u toksičnoj vezi jer svako na ovom svetu zaslužuje da bude srećan - rekla je pevačica za Alo!.

Sve detalje drame, Tanjinog boravka u Australiji, pogledajte OVDE.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Saradžogla

23.06.2021 08:38

Отео?Где то пише? ... Легално је одвео децу а да их је ,,отео'' мајка би дигла фрку и било би - СТОП!Како је њему тамо сада? Веома тешко.Видите да није правио проблема а децу није силио да остану.