NOVI DETALJI DRAME! Otkriveno šta je Dušan preklinjao Tanju kada je stigla u Australiju, molio je da uradi jednu stvar, ona kategorički odbila
Alo.rs

Tanja Savić je danas konačno stigla u Beograd sa svojim sinovima Đorđem i Maksimom, nakon što ih 15 meseci nije videla, jer ih je njen suprug odveo u Australiju, kako je navodila, bez njenog pristanka, više o tome OVDE.

Dušan je, kako piše "Kurir", navodno molio Tanju da ostane sa sinovima u Australiji, obećavao je da će se promeniti, da više neće imati ispade i biti ljubomoran, ali ga je ona ignorisala.

- Volim ih sve troje više nego išta, želim da budemo svi zajedno što pre, kao što bi trebalo - rekao je Jovančević, koji je do samo pre neki dan isticao da je podneo zahtev za razvod braka od Tanje.

Inače, posle leta koji je trajao 26 sati, pevačica je konačno stigla u Srbiju, odakle se sa porodicom uputila ka Smederevu. Kada su ugledali dečake, Tanjina sestra Biljana i brat Tomica poleteli su im u zagrljaj.

- Agonija je gotova. Bilo je mnogo uzbuđenja, suza, sreće. Deca su emotivno reagovala kada smo se sreli, ali ne mogu da objavim snimak zato što smo bili u sudu. Kada sam ih videla, rekla sam im: "Gde ste do sad? Porasli ste". Oni su samo ponavljali "mama, čekali smo te. Gledali smo kada ćeš da dođeš". Bili su mnogo uzbuđeni - rekla je Tanja koja samo što nije zaplakala od sreće.

Komentari (0)

Loading