Ana i Švajni
Foto: EPA/EPA/TANNEN MAURY

Silva Kapitanova, bugarska lepotica, osvojila je srce Bastijana Švajnštajgera, nakon što se sportista razveo od supruge Ane Ivanović sa kojom ima troje maloletne dece.

I dok mediji mesecima nagađaju o tome šta je bivšoj teniserki ostalo od muža, osim troje usta koje treba da hrani, mnogi su se zapitali u kakvim je Ana odnosima sa bivšom svekrvom Monikom, posle svega.

 

Dok ne dobijemo odgovore na ova pitanja, prisetićemo se šta je to majka Bastijana ostavila bivšoj snaji u amanet, a da li će isto postupiti i sa Bugarkom, u to čisto sumnjamo.

U pitanju je recept za bolonjeze koje je Bastijan obožavao da jede u porodičnom domu.

Ana ih je spremala po receptu njegove majke, a osim toga spremala je i tradicionalno austrijsko jelo, kajzeršmarn, koji u njemu budi osećaj doma.

Očigledno je da bivši srpski zet, kome su se, kada su naša jela u pitanju dopale prženice, obožava testo. Kajzeršmarn ili u prevodu carski omlet je takođe jelo od testa, slatko je i pravi se na veoma jednostavan način.

– 3 jaja

– 2 kašike kristal šećera

– 150 ml mlijeka

– 180 g glatkog brašna

– 1 prstohvat soli

– 2 kašike maslaca

– šećer u prahu za posipanje i pire od jabuka kao dodatak.

- U jednoj činiji posebno penasto umutiti belanca sa prstohvatom soli, a drugoj žumanca sa šećerom. U žumanca zatim dodati mleko, a potom postepeno dodavati brašno neprekidno mešajući da se ne bi stvorile grudvice.

Inače, Ana redovno deli na društvenim mrežama zdrave recepte, koji su deo njene svakodnevne ishrane.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading