Sonja i Nikola Lazetić
printscreen

Nikola Lazetić je nakon braka sa Sandrom Drašković, poznatijom kao Sani Armani sa kojom ima sina Luku, uplovio u romansu sa Sonjom sa kojom je već 12 godina u skladnom braku.

Njih dvoje imaju dvoje dece, a Sonja iz prvog braka dve ćerke, i sada će šestočlana porodica uživati na velikom imanju na Avali na kojem zidaju kuću.

"Tačno je da smo kupili plac i da nam predstoji selidva. Nikola i ja smo dosta dugo tražili gde ćemo da se nastanimo. Gledali smo razna mesta po Kosmaju i na Fruškoj gori, ali smo se na kraju ipak odlučili za Avalu", rekla je Sonja i dodala da su ona i bivši fudbaler kupili imanje na kojem se nalazi i šuma!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sonja Maki Maric Lazetic®? (@makilazetic)

"Imamo čak i deo šume u okviru imanja, a za Avalu smo se odlučili jer je relativno blizu grada, a opet ćemo tamo imati svoj mir. Čim sve sredimo i završimo s majstorima selimo se sa Dedinja".

Sonja je otkrila da je Nikola "na vezi s majstorima, on se time bavi", ali i da će zbog naslednice iz prvog braka, koja obožava konje, najverovatnije imati i ergelu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sonja Maki Maric Lazetic®? (@makilazetic)

Razlog zbog kojeg se sele, između ostalog je i beg od korone.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sonja Maki Maric Lazetic®? (@makilazetic)

"Svi smo preležali koronu, ja dva puta. Prvi put sam prošla bez većih problema, a drugi put sam se baš namučila. Još se oporavljam. Rekla sam Nikoli da moramo što pre da se sklonimo u prirodu gde ćemo se hraniti zdravo i ojačati imunitet. Planiram da na Avali svu hranu kupujem od meštana. Tamo dosta ljudi gaji voće i povrće i imaju domaća jaja, pa će nam prodavati svoju robu. Naš plac na Avali je malo zabačen, a prve komšije su nam divni ljudi".

Komentari (1)

Sanja

21.04.2021 09:51

Divni mladi ljudi, pristojni sa lepo vaspitanom decom. Dobre komšije.