Volodomir Zelenski
Foto: Alo/Printscreen

"Danas sam u Harkovu i regionu.Gledao sam gradnju utvrđenja. Učvršćivanje ovog pravca je veoma važno. Ruski teroristi moraju da vide pojačanje Harkovske oblasti. Održao sam sastanak sa svima odgovornim za zaštitu regiona i vraćanje normalnog života nakon ruskih udara. Ponosan sam na stanovnike Harkova. Zahvalan sam svima koji su ovih nedelja radili na tome da Harkov i region daju više struje, da osiguraju veću zaštitu od ruskih udara. Stvaraju se svi neophodni uslovi za smanjenje nestašice električne energije. Harkov bi trebalo da dobije lakši raspored", rekao je Zelenski.

 

 

"Odvojeno, vladini zvaničnici rade na tome da pomognu gradu i regionu da prevaziđu postojeće energetske izazove. Postoje validni predlozi, a mi ćemo obezbediti potrebna sredstva. Održao sam sastanak sa preduzetnicima iz oblasti Harkov. Zahvalan sam svima koji ostaju u gradu, koji čuvaju posao za ljude, koji održavaju normalan život", rekao je Volodomir Zelenski.

"Cilj Rusije je jasan: oni žele da urade sve što mogu da isteraju ljude iz Harkova i regiona. Šta god Putin dotakne postaje ruševina. Moramo uložiti sve napore, i moguće i nemoguće, da zaštitimo što više naših gradova i zajednica od njega", dodao je.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading