ŠOK REAKCIJA! Zelenski se samo nasmejao na pitanje da li Ukrajina stoji iza napada u Moskvi (VIDEO)
Foto: Printscreen/Printscreen

Zelenski se tokom intervjua za Si-Bi-Es osmehnuo kad ga je novinar upitao za navode da Ukrajina stoji iza terorista koji su upali u koncertnu salu i počinili masakr.

- Koliko ste zabrinuti zbog reakcije predsednika (Vladimira) Putina na teroristički napad u blizini Moskve - upitao je novinar Zelenskog.

- Hajde da shvatimo šta se dogodilo. Hajde da razgovaramo o tome. Onda ćemo razumeti da li će biti nešto sa Putinove strane ili neće biti - rekao je uz osmeh Zelenski.

Grupa terorista, podsetimo, upala je u koncertnu salu Кrokus i pucala iz neposredne bilizine u ljudi nakon čega je podmetnula požar. Ministarstvo zdravlja Rusije saopštilo je da su prema poslednjim podacima ubijene 144 osobe.

Teroristi su uhapšeni u Brjanskoj oblasti dok su navodno bežali ka Ukrajini dok su Putin i drugi ruski zvaničnici više puta izjavili da iza napada stoje ukrajinske službe.

Ukrajinski predsednik, podsetimo, tokom intervjua za Si-Bi-Es je prvi put spomenuo mogućnost pregovora sa Rusijom pre povratka na granice iz 1991. godine!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading