Oralni seks
Shutterstock
Oralni seks

Shutterstock

Oralni seks, Foto: Shutterstock

Nastavnica (22) iz Južne Karoline i mama deteta od godinu dana, optužena je zbog seks afere sa 16-godišnjim đakom i slanje svojih fotografija sa intimnim detaljima. Ona je dečaku slala fotografije više od tri meseca.

Ana Paton (22) učiteljica engleskog jezika u srednjoj školi Lamar, uhapšena je u ponedeljak pod optužbom da je seksualno napastvovala učenika (16) i da mu je slala nepristojni materijal osobi mlađoj od 18 godina što je krivično delo zlostavljanja maloletnika.

Prema nalogu za hapšenje iz šerifske kancelarije okruga Darlington, Paton je između 1. oktobra 2019. i 11. januara 2020. imala seksualne odnose i oralni seks sa tinejdžerom.

Američka policija

Tanjug/AP

Američka policija, Foto: Tanjug/AP

Paton, koja ima malog sina, takođe je optužena da je slala fotografije 16-godišnjaku preko različitih naloga na društvenim mrežama. Dokumenti, na koje se poziva SCnov.com, optužuju nastavnicu da je dečaku slala tekstualne poruke kako bi ga privukla da ima seks sa njim.

Paton je pritvorena na osnovu dokaza prikupljenih tokom istrage i izjava žrtve nadležnim organima. 22-godišnja devojka je zadržana u pritvoru. U jeku hapšenja, lokalna školska oblast je Paton stavila na administrativni otpust dok se ne zaključi slučaj.

Prema njenom Facebook nalogu, Paton je angažovana kao nastavnica u srednjoj školi Lamar 7. jula 2019. godine.

Završila je Univerzitet Francis Marion, mali fakultet za slobodnu umetnost u Južnoj Karolini, u proleće 2019. godine nakon što je napisala svoju tezu o korišćenju nacističke propagande u nemačkim školama tokom postojanja Trećeg rajha.

Prema Facebook postu iz novembra 2018. godine, Paton je za vreme boravka na fakultetu bila potpredsednica FMU Honors i bila je u upravnom odboru dobrotvorne organizacije koja pomaže hraniteljskim porodicama.

Komentari (1)

VladimirR

14.01.2020 09:10

Eh to dualno obrazovanje.