DIRNULA JE U NAJMRAČNIJU TAJNU KRALJEVSKE PORODICE Posle 10 godina skrivanja vratili se iz ilegale, i otkrili nove šokantne detalje smrti princete Dajane!

Anonimna grupa koja se vratila posle tri duge godine pauze dodala je ulje na vatru teorijama zavera koje okružuju fatalnu nesreću u kojoj je 31. avgusta 1997. godine stradala princeza Dajana.

Princeza Dajana, Foto: AP

Hakerska grupa Anonimusi vratila se posle tri godine neaktivnosti.

Tviter nalog grupe objavio je neke šokantne detalje o smrti princeze Dajane od kojih će vas podići žmarci. Anonimni tvit sugerisao je da je smrt princeze Dajane navodno bila daleko veća zavera kraljevske porodice kojoj je pripadala.

Hakerska grupa snažno nagoveštava da je kraljevska porodica morala da prikrije svoje tajne i da bi to učinila, oni su navodno planirali da eliminišu princezu Dajanu i da je trajno ućutkaju.

Anonimna grupa koja se vratila posle tri duge godine pauze dodala je ulje na vatru teorijama zavera koje okružuju fatalnu nesreću u kojoj je 31. avgusta 1997. godine stradala princeza Dajana.

1996. princeza se razvela od princa Čarlsa. Pre nego što je prekinula veze sa kraljevskom porodicom, princeza Dajana je zabeležila štetne dokaze o povezanosti trgovine ljudima sa kraljevskom porodicom. Prema Anonimusima, princeza Dajana je snimila svedočenje žrtve koja je navodno silovana u Kraljevskom dvoru. I ne samo to, Dajana je takođe radila na tome da dobije više svedočenja žrtava i stvori dokaze o zločinima.

Ali, i pre nego što je Dajana to mogla da učini, preminula je u saobraćajnoj nesreći. Anonimusi otkrivaju kako to nije bila nesreća već navodno ubistvo Dajane koju su njeni sledbenici zvanično zvali Ruža Engleske.

Povezane vesti

 • Korisnik: Nestaško
  07/06/2020 - 08:21
  Rođena u blagostanju...neprekidno kontrirala i prkosila Kraljevskoj porodici i viševekovnoj tradiciji. Biti Britanska princeza NIJE titula već asketsko zanimanje. Suprotno romansiranim viđenjima običnih ljudi, Kraljevska porodica je tim: lojalan, požrtvovan, disciplinovan, radan - tradicija iznad svega! Crne ovce stradaju. Dajana to nije bila sposobna da razume, još manje da isprati. Mogla je na vreme da abdicira, ostala bi živa. Htela je da bude princeza i da solira...to ne može zajedno.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi