Zaplenjeni evri na Gradini
Uprava carina
Zaplenjeni evri na Gradini

Uprava carina

Zaplenjeni evri na Gradini, Foto: Uprava carina

 

* Na udaru radikalni islamisati i finansijeri

* Italijan računovođa finansirao radikalne grupe u Siriji

Italijanska policija privela je 10 osoba u centralnoj pokrajini Abruko zbog navodnih poreskih zločina i pranja novca čiji je cilj finansiranje islamskih ekstremističkih grupa.

Devojčica TERORISTA sa nožem u ruci, prekrivena crnim nikabom, monstruozno odseca glavu! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

AUTOR: Alo/V.M. DATUM I VREME: 05.08.2019. 20:36 Jezivo! Devojčica terorista, Foto: Youtube/Printscreen Na video snimku se jasno vidi devojčica pokrivena crnim nikabom, dok u desnoj ruci vitla nožem. Sve vreme dok gleda u kameru ona pevuši neku islamsku molitvu i preti. Potom joj snimatelj dodaje lutku i devojčica počinje lutki da odseca glavu.

 

Istražitelji su na konferenciji za novinare u subotu rekli da se osmorica Tunižana i dvojica Italijana sumnjiče da su finansirali "ogromnim sumama novca" aktivnosti povezane sa radikalnom islamskom organizacijom Al-Nusra, prenosi AP.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Prema tužiocima, ljudi koji su uhapšeni, uključujući imama džamije Dar Asalam blizu grada Terama i italijanskog računovođu, novac koji je dobijen utajom poreza koristili su za finansiranje ekstremističkih grupa u Siriji i nekih radikalnih imama sa sedištem u Italiji.

Vlasti kažu da je svih 10 osoba koje su privedene pod istragom zbog navodnog pranja novca u terorističke svrhe.

BONUS VIDEO: Policijski helikopteri nadleću Novi Beograd i Batajnicu