Hitna pomoć
Alo!/Dejan Briza
Hitna pomoć

Alo!/Dejan Briza

Foto: Alo!/Dejan Briza

Hitna pomoć dobila je poziv u nedelju oko 7.30 časova da petorica mladića, sa narandžastim narukvicama, leže bez svesti u jednom stanu. Po dolasku na lice mesta lekari su pronašli i šestu žrtvu kako bez svesti leži u liftu, dok su sedmog mladića pronašli bez svesti na ulici nedaleko od zgrade iz koje je stigao poziv na pomoć.

Pročitajte još:

Dvojica od petorice mladića u stanu preminuli su pre dolaska lekara, dok su svi ostali u besvesnom stanju prevezeni u bolnicu. Mladić koji je pronađen u liftu preminuo je nedugo nakon toga.

Policija je odmah izašla na lice mesta, a prvi rezultati istrage ukazuju na to da su se najverovatnije predozirali. Veruje se da su mladići bili na žurki, najverovatnije u nekom od gradskih klubova, s obzirom na to da su nosili narukvice koje omogućavaju ulaz u klub. Zasad nije poznato da li su narkotike konzumirali u klubu ili su drogu uzeli po povratku kući.

U prvi mah se verovalo da su se možda otrovali ugljen-monoksidom, ali nakon detaljne pretrage zgrade, ustanovljeno je da je sve uredu sa ventilacijom. Rezultat obdukcije bi trebalo da potvrdi tačan uzrok smrti.

Svi trljaju oči kad prolaze pored ovog pogrebnog preduzeća! Niko ne može da veruje šta vidi! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 21.09.2019. 20:06 Jezivo! Foto: Alo!/ Rajko Ristić Da crni humor nije svojstven samo Srbima pokazuje fotografija pogrebnog preduzeća nastala negde na engleskom govornom području. Naime, u izlogu prodavnice pogrebne opreme nalazi se sanduk u obliku sarkofaga u kojem su sahranjivani egipatski faraoni, uz natpis: "Idite (na onaj svet) onako kako vi želite".

"Veruje se da je u pitanju izolovani incident prekomerene upotrebe narkotika. Istraga je i dalje u toku", saopštili su iz policije.

Bonus video

Poplava u Kraljice Marije

 

Komentari (1)

Stefan

23.09.2019 11:00

na zurki? :D