U IZLOGU ŠOK, A TEK KAD VIDITE NATPIS... Svi trljaju oči kad prolaze pored ovog pogrebnog preduzeća! Niko ne može da veruje šta vidi! (FOTO)

Jezivo!

Groblje
Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Da crni humor nije svojstven samo Srbima pokazuje fotografija pogrebnog preduzeća nastala negde na engleskom govornom području.

Naime, u izlogu prodavnice pogrebne opreme nalazi se sanduk u obliku sarkofaga u kojem su sahranjivani egipatski faraoni, uz natpis: "Idite (na onaj svet) onako kako vi želite".

USLIKALA KAKO JE NAPUŠTA ŽIVOT! Vozila je kada je osetila kako joj se oduzima leva strana tela, uzela je telefon i počela da snima! (VIDEO)

REČI MAJKE OSTAVILE SVE U ŠOKU Anita svojoj ćerkici (1) svaki dan daje 1,5 litru kafe! Kad čujete razlog, skamenićete se! (VIDEO)

Pogrebno preduzeće
Foto: Privatna arhiva

Primetno je da su pogrebna preduzeća počela da koriste morbidne marketiške trikove, pa se tako mogu naći oni sa imenima poput "Veseli plamičak", "Jedan manje", "Slatki snovi"...

Hteo da joj pruži najromantičniju veridbu, a onda se dogodila jeziva tragedija! (FOTO/ VIDEO)

AUTOR: 24 sata/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 21.09.2019. 18:32 Stiven Veber i Keneša Antoin bili su na godišnjem odmoru u Tanzaniji. Odlučio ju je zaprositi pod vodom s ispisanim papirom u nepropusnoj vrećici, ali nije mu stigla reći 'da'. Foto: Facebook printscreen Stiven Veber se tragično utopio dok je bio sa svojom devojkom na odmoru iz snova u Tanzaniji.

Ipak, koliko god da crni humor ume biti neumesan, moguće je da baš tako uspevaju da nasmeju porodice preminulih u najtežim trenucima.

Bonus video

Poplava u Kraljice Marije

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi