STOTINE AVIONA NEMA GDE DA SLETI! Demonstranti uleteli na terminale, paralisan ceo aerodrom, protest se pretvorio u KRVAVI OBRAČUN! (VIDEO)

Svi odlasci i dolasci na međunarodnom aerodromu u Hongkongu otkazani su zbog nekoliko hiljada antivladinih demonstranata koji su zauzeli aerodrom, javio je list „Saut Čajna morning post“.

Hongkong, Foto: Tanjug/AP

List navodi da je uprava aerodroma naredila da se otkažu svi letovi do kraja dana, nakon što su demonstranti okupirali zgradu.

​Avionima koji su već u vazduhu, biće dozvoljeno sletanje, dodaje list.

Aerodrom „Hongkong“, koji je jedan od najprometnijih na svetu, dnevno ima oko 800 letova. Njegova faktička obustava rada uticaće na planove desetina hiljada putnika.

Najava o otkazivanju letova data je nakon što su stotine demonstranata preplavile odlazni terminal, dok na hiljade njih, sedeći u sali za dolaske, nastavljaju protest, koji traje već skoro 72 časa.

Haos se nije ograničio u salama za dolaske i odlaske, prema izjavama očevidaca, već su i putevi koji vode ka aerodromu takođe paralizovani, a sve više demonstranata kreće se ka aerodromu.

Svetu preti teška ŽEĐ, vodiće se ljuti ratovi, a Srbiji se sprema IZNENAĐUJUĆI scenario!

AUTOR: Novosti/Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 11.08.2019. 22:46 - 12.08.2019. 00:09 Alarmantni podaci o ugroženosti globalne populacije zbog nemogućnosti pristupa izvorištima vode govore da će se ratovi u budućnosti možda voditi zbog nje. Suša, Foto: S.

Nakon novih nasilnih sukoba proteklog vikenda između pripadnika policije i protivnika zakona o izručivanju, demonstranti su počeli da pozivaju ljude da se pridruže demonstracijama, kako bi pokazali svoje nezadovoljstvo postupcima policije.

U nedelju je oko 40 ljudi povređeno u sukobima demonstranata i policije. Povređenih ima na obe strane.

BONUS VIDEO:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi