"Imam snimke se*sa svetskih moćnika među kojima je i Bil Klinton, upotrebiću ih"

Bivši prijatelj Britanke Gislejn Maksvel, najbliže prijateljice pokojnog američkog biznismena i osuđenog seksualnog prestupnika Džefrija Epstajna koja je prošlog četvrtka uhapšena i optužena za podvođenje maloletnika, trgovanje ljudima sa svrhom seksualne eksploatacije, rekao je za "Daily Mail" da ona poseduje Epstejnove izopačene snimke seksa te da će ih iskoristiti kako bi se spasila.

Epstajn
Maskvel sa Epstajnom, Foto: printscreen/Youtube/CBS This Morning

Maksvel je prošle nedelje uhapšena u američkom gradu Bredfordu u saveznoj državi Nju Hempšir, a navodno je figurirala kao Epstajnova madam te mu nabavljala maloletne devojke za seks koji je ovaj snimao te čuvao. Kada je prošlog jula pretražen Epstajnov dom u Nju Jorku na Menhetnu, istražitelji su pronašli hiljade eksplicitnih fotografija među kojima su bile i one maloletnih devojaka te sef pun CD-a naslovljenih s "gole devojke".

- Ona je uvek bila lukava. Ne bi sve te godine bila s Epstajnom, a da nije imala osiguranje - rekao je bivši Maksvelin prijatelj.

- Tajna kolekcija snimaka seksa koje je, ja verujem, Gislejn skrila na neko sigurno mesto mogla bi osigurati da neće morati u zatvor. Naravno, ako se istražitelji budu hteli menjati. Ona ima kopije svega što je Epstajn imao. One bi mogle biti pogubne za neke izopačene svetske aktere. Ako Gislejn "padne", sve će ih povući sa sobom - rekao je neimenovani prijatelj.

Maksvelin je prijatelj nadalje rekao da je Epstajn voleo snimati sebe s maloletnicama, ali i da je skupljao inkriminišuće materijale o onima koji su "iskorišćavali" njegovu "darežljivost".

- Hteo je imati nešto s čime bi potencijalno mogao ucenjivati bogate i moćne. Kladim se da će se tim tipovima tresti gaće kada se otkrije da Gislejne ima te snimke. Ona je sigurno spremala te snimke. Zna gde su tela zakopana i iskoristiće sve što ima da bi spasila vlastitu guzicu -  rekao je Maksvelin prijatelj.

Epstajn je u avgustu 2018. u razgovoru za Njujork Tajms priznao da ima arhiv "prljavštine" o svojim slavnim gostima i kućnim prijateljima.--Mogao bi im naštetiti, mogao bi ih osramotiti. Sadrži detalje o seksualnim apetitima i drogama koje koriste - rekao je tada biznismen.

Maksvel bi sledeći put pred sud trebala izaći u petak u Nju Jorku. Trenutno se nalazi u pritvoru, a kaucija joj je uskraćena zbog mogućnosti bega. Maksvel se tereti da je omogućavala Epstajnove zločine te da mu je pomagala regrutovati, pripremiti i na koncu zlostavljati devojke među kojima su najmlađe imale 14 godina. U optužnici stoji da je ona i učestvovala u seksualnom zlostavljanju. Maksvel je prethodno odbacila sve optužbe na svoj račun.

Poreklom Francuskinja, a vlasnica francuskog, britanskog i američkog državljanstava, Maksvel se dugi niz godina provodila po elitnim žurkama na svim kontinentima te se sprijateljila s političarima poput Bila Klintona, glumcima poput Kevina Spejsija, manekenkama poput Naomi Kembl i tehnološkim tajkunima poput Elona Maska. Bila je gošća venčanja Čelsi Klinton koje se održalo 2010. godine, a više je puta fotografisana i s aktuelnim američkim predsednikom Donaldom Trampom. Bivši američki predsednik Bil Klinton više je puta leteo Epstajnovim avionom koji je nosio nadimak "Lolita Express".

Jedan od Maksvelinih najbližih prijatelja bio je britanski princ Endru. Virdžinija Roberts Gifr tvrdi da su je Epstajn i Maksvel naterali da se kao maloletnica seksa s Endruom. On tu optužbu negira, međutim Endru, Gifre i Maksvel pojavljuju se na fotografiji koja je snimljena u Maksvelinom stanu u Londonu, a na kojoj Endru drži ruku oko struka Gifre.

Ako Maksvel proglase krivom, mogla bi biti kažnjena s 35 godina zatvora.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi