bugarska princeza
Foto: Profimedia/Profimedia

Bugarska princeza Kalina je u vrlo kratkom vremenu privukla pažnju javnosti širom Evrope svojim izuzetnim fizičkim izgledom, posebno mišićavim telom i evidentnim estetskim korekcijama na licu.

Transformacija njenog izgleda izazvala je značajnu polemiku među medijima i javnošću. Mnogi su primetili veliku promenu u njenom fizičkom izgledu od mladosti do danas, izraženu kroz naglašenu mišićnu masu i estetske zahvate, što je dovelo do različitih reakcija i komentara.

bugarska princeza

Profimedia

 

 

Rođena i odrasla u Španiji, princeza Kalina je objasnila svoju transformaciju kao posvećenost zdravlju i treninzima sa opterećenjem, ističući da je posvećena sportu. Ipak, mnogi su izrazili zabrinutost zbog prekomernog naglaska na mišićima i estetskim intervencijama koje su, kako se smatra, narušile njenu prirodnu lepotu.

 

 

Kalina je ćerka bugarskog kralja Simeona, koji je nakon Drugog svetskog rata emigrirao u Španiju. Udala se 2002. godine za Antonija Hosea Munjoza, španskog pomorca i istraživača, a njihov brak je bio blagosloven i u rimokatoličkoj i u Pravoslavnoj crkvi. Imaju sina Simeona, koji nosi ime po Kalininom ocu, i koji je rođen u Sofiji kao prvi naslednik krune Bugarske od 1937. godine.

bugarska princeza

Profimedia

 

 

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading