JOŠ JEDNA MASOVNA PUCNJAVA U PARKU Najmanje šest osoba prevezeno u bolnice, među njima deca
Foto: AP/Tanjug/Ap


U gradu Raund Rok, u saveznoj državi Teksas, došlo je do pucnjave u subotu uveče u gradskom parku "Old Settlers". Lokalni zvaničnici saopštili su da je najmanje šest osoba, među kojima su i dvoje dece, prevezeno u bolnice sa potencijalno ozbiljnim povredama. Hitna pomoć je navela da su četiri odrasle osobe i dvoje dece prevezeni u lokalne zdravstvene ustanove.


Nakon pucnjave, policijska uprava Raund Rok je objavila da je i rano jutros pojačano prisustvo policije u oblasti gde se dogodio ovaj incident. Traga se za osumnjičenima, a policija je apelovala na građane da pruže bilo kakve informacije koje bi mogle pomoći u rešavanju slučaja.


Izveštaji o pucnjavi izazvali su zabrinutost širom zajednice, dok nadležne službe nastavljaju istragu kako bi utvrdile okolnosti ovog događaja. Lokalne vlasti su pozvale građane da budu oprezni i da sarađuju sa policijom kako bi se osigurala sigurnost svih građana.


Povrede koje su pretrpeli povređeni u pucnjavi ocenjene su kao potencijalno ozbiljne, te se nadležne zdravstvene ustanove brinu o njihovom zdravstvenom stanju. Detalji o njihovim povredama nisu javno saopšteni.

(Telegraf)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading