milan knežević
Foto: Printscreen/YouTube/ Vijesti Online

Za lidera DNP-a nije iznenađujuće izručenje Duška Kneževića. Ističe da je bio sve vreme u kontaktu sa odbeglim biznismenom.

“On je imao dovoljno proceduralnih mogućnosti da uloži žalbu na ovo izručenje i da ne bi došlo do izručenja da mu je to bio cilj”, kazao je Knežević.

On se nada da će Knežević moći da dokaže svoju nevinost.

“Ja verujem da je Duško Knežević bio u pravu i da se radi o politički motivisanom i montiranom postupku. Verujem da će u svojoj odbrani jasno predočiti kakva se hajka vodila protiv njega kako bi mu se otela celokupna imovina. On je odlučio da dođe nakon saznanja da je počela da se krčmi njegova imovina ”, kazao je on.

Istakao je da je Duško Knežević bio crna kutija prethodnog režima.

“Nemam dilemu da Duško Knežević dolazi sa jasnom namerom da bude oslobođen i da ga čeka više pravnih bitaka”, kazao je Knežević.

Knežević smatra da bi tužilaštvo moralo da prekvalifikuje sve optužnice kako se Kneževiću ne bi sudilo po optužnicama Katnića i Čađenovića, pa da bude eventualno osumnjičeni i optuženi, pa onda da odluči da bude svedok saradnik.

“Koliko sam mogao da shvatim iz razgovora sa njim, Dušku Kneževiću ne pada na pamet da bude svedok saradnik i on želi da se brani i saopšti dokaze”, kazao je on.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading