Amerika
Foto: Alo/Printscreen/Daily Mail

Tri policajca su u ponedeljak skočila u vode jezera Vapato da spasu maloletnika koji se bori da ostane na površini. Policajci su ručali u obližnjoj trafostanici kada su u 14.11 dobili poziv da je 15-godišnja devojčica pala u vodu.

„Nisam mnogo razmišljao, samo sam se zapitao šta bi bilo da je moja porodica ili moja ćerka“, rekao je policajac Stiv O'Nil.

Sada, zahvaljujući herojskim naporima policajca, devojka je živa i oporavlja se. Na snimku se vidi kako policajci, potpuno obučeni u tešku policijsku opremu, jure u vodu da dovedu tinejdžerku na obalu.

Kamera se trese dok su policajci jurili iz svojih vozila da stignu do jezera, dok se sirene čuju u pozadini, a prolaznik viče sa obale.

Policajci su bez oklevanja skočili u vodu i zajedno radili na tome da devojčicu dovedu na sigurno.

 

 

O'Nil je plivao do devojke i zaronio da bi gurnuo njeno telo prema ostalim policajcima. „Bilo je veoma plitko kada sam ušao, a kako sam joj se približio, to je bio nagli pad“, rekao je O'Nil novinarima.

Policajci su devojčici ukazali medicinsku pomoć do dolaska vatrogasne jedinice Takome.

„Glavna stvar je bila samo da je vratim na obalu, ali ne praktikuju se često ovakve stvari. Tako da nisam imao pojma koliko je teško izvući nekoga iz vode dok si ti u vodi“, rekao je O'Nil.

Policija je saopštila da su okolnosti koje su dovele do njenog pada u vodu nejasne, ali da je prebačena u lokalnu bolnicu i da je u stabilnom stanju.

Zatim je dodao: „Samo ući tamo — to je samo instinkt, i znam da bi bilo ko u našem odeljenju uradio istu stvar.“

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading