Amerika
Foto: Alo/Printscreen/youtube

 Melodi Felikano Džonson izjasnila se krivom po dve tačke optužnice za trovanje hrane ili pića jer je ubacila smrtonosnu hemikaliju u aparat za kafu pre nego što je Robi Džonson popio jutarnju šoljicu kafe.

Melodi se izjasnila krivom za manje zločine, a optužba za pokušaj ubistva sa kojom se prvobitno suočila odbačena je zauzvrat, navodi lokalna novinska stanica.

Trovanja su se dogodila dok je par bio u postupku razvoda, ali su i dalje živeli zajedno u kući koja je pripadala avijaciji u Nemačkoj i Arizoni.

Robi je primetio da je kafa počela da ima čudan ukus dok su bili stacionirani u Nemačkoj u martu i sumnjao je da je njegova žena, majka njegove dece, pokušavala da ga otruje.

 

 

„Izjavio je da je kako je ona znala da će on pripremiti svoj aparat za kafu uveče, tako da je ujutru samo trebao da ga uključi da skuva kafu“, pokazuju sudski dokumenti . "U to vreme je prestao da pije kafu, ali je nastavio da se pretvara kao da je pije."

Postavio skrivene kamere svuda po kući

Kada se vratio u Arizonu, Robi je postavio skrivene kamere u njihovoj kući kako bi pokušao da uhvati svoju bivšu ženu na delu.

Melodi je 16. jula snimljena kako sipa tečnost iz velike flaše izbeljivača u manju posudu u porodičnoj vešernici.

Nekoliko trenutaka kasnije, snimila ju je druga skrivena kamera kako ulazi u kuhinju i sipa sadržaj manje posude u umivaonik aparata za kafu.

Robi je takođe snimio sebe kako testira vodu iz aparata za kafu u pokušaju da prikupi više dokaza koje bi dostavio policiji.

„Odavde možete da osetite miris. Možete ga namirisati“, najavio je u jednom klipu. „Pogledajte to“, rekao je, izvlačeći pozitivan test koji menja boju iz aparata za kafu. “Potpuno je promenjeno.”

U potpunoj neverici, Robi je više puta rekao: „Vau“ i pokazao mehuriće u držaču za vodu aparata za kafu pre nego što je video završio.

On je video snimke podelio sa policijom Tusona, koja je pritvorila Melodi 18. jula.

Avijatičar veruje da je njegova supruga pokušavala da ga ubije da bi naplatila beneficije iz njegovog životnog osiguranja, navodi se u sudskim dokumentima.

Ona će biti osuđena 10. maja. Preti joj kazna do dve godine zatvora.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading