"GADIŠ MI SE.. JA SAM TE RODILA, JA ĆU TE I ZADAVITI" Jeziv slučaj u Hrvatskoj, majka nije mogla da se kontroliše
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/Youtube

Majka (50) proglašena je krivom i osuđena jer je u SMS-ovima vređala sina (18) zbog loših ocena, javlja Danica.

Prema presudi, majka je lani u septembru u Karlovcu počinila psihičko nasilje u porodici jer je slala poruke putem aplikacije WhatsApp sinu vređajući ga pogrdnim rečima.

"Srami se psihopato bolesni, š******. Gadiš mi se, ubij se đ**** jedno, baci se pod voz da ispadne da si žrtva. Ja sam te rodila, ja ću te i zadaviti", napisala je majka sinu.

Na sudu se branila da je bila revoltirana njegovim slabijim ocenama i agresivnijem ponašanju, kao i odustajanjem od učestvovanja u vanškolskim aktivnostima.

Kazna 320 evra

"U očaju sam zaista sinu slala poruke putem aplikacije Vocap (WhatsApp)  u kojima sam ga vređala pogrdnim rečima koje su navedene u optužnici i kojih se sramim", rekla je majka.

Sin je na ročištu rekao da ga je "uznemirio navod u kojem mu majka govori da se baci pod voz i da se ubije, ali to nije povredilo moje dostojanstvo".

"Želim da se naši odnosi normalizuju. U međuvremenu sam se odselio u studentski dom i sada studiram u Zagrebu", zaključio je sin.

Majka je, inače, visokoobrazovana osoba i dosad nije prekršajno kažnjavana.

Sud u Hrvatskoj ju je kaznio s 300 evra i mora platiti 20 evra troškova postupka. Presuda je nepravosnažna, prenosi Telegraf.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading